Ruda08
Fanka BB :)
Właśnie też jest taka opcja tylko narazie nic nie wpadło mi w okoCoś sobie uszyjesz pięknego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie też jest taka opcja tylko narazie nic nie wpadło mi w okoCoś sobie uszyjesz pięknego
No wlasnie ja mam takie deserowe talerzyki i chebak i miski i nie mam tylko kubkow i jeszcze calej masy rzeczy Maasakra przyjechal do babci wnuczek od kochanej bratowej na ferie. Siedza u mnie i ucza sie czytac. Jasiek z jezykow i matematyki same piatki a czytac nie chce. Widzialyscie te lektury? Jakies skarpety? Łukasz wyszukal film ktory uwielbiam. Niestety pasuje do mojego charkteru czyli glupkowato glupi. No glupszego filmu nie widzialam a jak tylko go widze to usmieje sie jak malo kto. Nazywa sie RRRRRRR z Geradr Depardieu.,,,O, mi też się marzy ceramika z Bolesławca Najbardziej lubię takie classic biało granatowe wzory
Ja jadłam. Myślę że można. Jasne, że najlepiej żeby nie były jakieś chemiczne, ale chyba bez przesady, jak się umyje te że sklepu to też powinno być okDziewczynkiiii czy w ciąży można kiełki ? Bo ja już nie wiem
Też go lubię [emoji23]. Jest tak głupi że aż fajny [emoji23]. Do mojego charakteru też pasuje [emoji41]No wlasnie ja mam takie deserowe talerzyki i chebak i miski i nie mam tylko kubkow i jeszcze calej masy rzeczy Maasakra przyjechal do babci wnuczek od kochanej bratowej na ferie. Siedza u mnie i ucza sie czytac. Jasiek z jezykow i matematyki same piatki a czytac nie chce. Widzialyscie te lektury? Jakies skarpety? Łukasz wyszukal film ktory uwielbiam. Niestety pasuje do mojego charkteru czyli glupkowato glupi. No glupszego filmu nie widzialam a jak tylko go widze to usmieje sie jak malo kto. Nazywa sie RRRRRRR z Geradr Depardieu.,,,
No co Ty, idź na weselePrzecież w ciąży też możnaNie chce. Chce byc w ciazy i miec pretekst
@fredka84 to jest nas dwie.....lubiące żreć .... tyle, że ja mam lenia jeśli chodzi o ćwiczenia jakiekolwiek @bazylia128 zachęca do biegania i chyba od jutra zacznę Ja mam 175 cm i obecna waga to 67 kg ale marzy mi się zrzucić do 60 kg bo w dupci trochę za dużo cm i w ogóle kondycja kiepska więc ruch wyjdzie mi tylko na dobre. Może uda mi się już w drugim tygodniu lutego wbić na wizytę do docenta . Zrobię może tylko Kiry, subpopulacje i nie wiem co jeszcze. Na wizytę obecnie czeka się do maja ale udało się , jak nie drzwiami to oknem a nie chcę czekać tak długo tylko działać bo 4 zmarzluszki czekają na mnieTeż bym tak chciała nie wiedzieć [emoji12]. U mnie cały czas jest kontrola, bo strasznie lubię jeść. Mam 165 cm i ważę 60-62 i pasuje mi ta waga. Jak brałam ślub to ważyłam 48kg i tylko pasiaka mi brakowało. Teraz jest ok i już to kiedyś pisałam, że ćwiczę żeby więcej żreć [emoji23]
Bo my do siebie pasujemy ❤Też go lubię [emoji23]. Jest tak głupi że aż fajny [emoji23]. Do mojego charakteru też pasuje [emoji41]
Normalne. Mogą boleć kilka dni bo przecież były nakłuwane.Hej dziewczyny w piątek miałam punkcje. I od tego czasu bolą mnie jajniki jest to normalne żeby tyle czasu mnie bolały czy powinnam udać się z Tym do lekarza ??
A nie za dużo chcesz zrzucić? Wysoka jesteś a poza tym duże pupy są sexy i na czasie, też mam sporą i mąż zawsze mi to powtarza, więc w końcu mu uwierzyłam i zaczęłam lubić swój tyłek.@fredka84 to jest nas dwie.....lubiące żreć [emoji16][emoji16] .... tyle, że ja mam lenia jeśli chodzi o ćwiczenia jakiekolwiek [emoji85][emoji85] @bazylia128 zachęca do biegania i chyba od jutra zacznę [emoji110][emoji110] Ja mam 175 cm i obecna waga to 67 kg ale marzy mi się zrzucić do 60 kg bo w [emoji527] dupci trochę za dużo cm i w ogóle kondycja kiepska więc ruch wyjdzie mi tylko na dobre. Może uda mi się już w drugim tygodniu lutego wbić na wizytę do docenta . Zrobię może tylko Kiry, subpopulacje i nie wiem co jeszcze. Na wizytę obecnie czeka się do maja [emoji85]ale udało się , jak nie drzwiami to oknem a nie chcę czekać tak długo tylko działać bo 4 zmarzluszki czekają na mnie [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]