reklama
Jejku, jak ja Ci współczuję [emoji22]. Nawet nie mogę sobie wyobrazić co musisz przeżywać [emoji22]Przyszlo najgorsze, juz z bolu po scianach chodzę. Nie wiem ile to może potrwać i kiedy wyleci ten poroniony zarodek w pęcherzu bo to będzie najgorsze przeżycie z
Ruda08
Fanka BB :)
Trzymaj się kochana !Przyszlo najgorsze, juz z bolu po scianach chodzę. Nie wiem ile to może potrwać i kiedy wyleci ten poroniony zarodek w pęcherzu bo to będzie najgorsze przeżycie z
Nie wiem ile i jak to wyglada, ale jestem z Tobą myślami. Trzymaj sie, mam nadzieje, ze nie będziesz się długo męczyć.Przyszlo najgorsze, juz z bolu po scianach chodzę. Nie wiem ile to może potrwać i kiedy wyleci ten poroniony zarodek w pęcherzu bo to będzie najgorsze przeżycie z
Oby jak najszybciej się skończyłoPrzyszlo najgorsze, juz z bolu po scianach chodzę. Nie wiem ile to może potrwać i kiedy wyleci ten poroniony zarodek w pęcherzu bo to będzie najgorsze przeżycie z
Aduś16
Ból chwycił nie do wytrzymania na szczęście jak weszłam do domu wracając z Interview, chwilami puszcza, chyba jak bóle porodowe (rodzilam cc więc nie wiem do końca jakie są). Bóle wytrzymam, najgorszy jest widok tego co że mnie wyleci.. Pierwszy raz tak to przechodzę ale nadal myślę że lepiej tak niż lyzeczkowanie..
Rozmowa trwała ponad godzinę, na całe szczęście nie złapało mnie tam!
Rozmowa trwała ponad godzinę, na całe szczęście nie złapało mnie tam!
Aduś16
Laurka2019
4.1.1 i 3.1.2-6doba,dwa poprzednie 5dobaA powiedz z jakiej doby był każdy z nich, 5ta czy 6ta)
Czytam i niedowierzam
Załączniki
reklama
Aduś16
Dobry pomysł! Idź i sprawdź immuno bo jak coś wyjdzie to da się coś na to poradzić. Lepsze to niż ciagle zwalac na wadliwe zarodkiDziewczyny jakie Wy jesteście cudowne!! Tyle się tu ostatnio podziało... niestety nie zbyt dobrych wieści ale w Was jest taka siła...to forum naprawdę jest mega wsparciem! Samo czytanie jak każda z Was podnosi na duchu druga osobę jest piękne ❤ Ja mam do Was prośbę bo od Was więcej się dowiem niz gdziekolwiek. Byłam dziś w parensie na usg bo od stymulacji w październiku często męczyły mnie bóle jajników i trochę się martwiłam czy wszystko ok i przy okazji zapytałam co by zasugerowali na kolejny plan ( My chcemy zmienić klinikę na Novum ale chciałam zapytać jakie maja opcje) i faktycznie myśle nad immunologia... i tu pytanie o doktora Sydora. Gdzie on przyjmuje? Wiem, ze w wiślanych tarasach ale tam terminy na kwiecień...może wiecie gdzie go można złapać wcześniej? Pani doktor mówiła, ze faktycznie są dobre efekty po przeleczeniu immunologicznym zakładając, ze w badaniach coś wyjdzie...wiec chcemy spróbować zanim podejdziemy kolejny raz bez efektu. I zrobić jakieś badania wcześniej żeby iść już do niego z czymś? Co myślicie?
Podziel się: