reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Wszystkim!! Trzymam kciuki za Was kochane wojowniczki ✊✊
Mam do sprzedania Gonapeptyl daily 10 ampułek ( jedno całe opakowanie plus trzy ) oraz Menopur 600 j.m całe opakowanie. Kupiłam bez refundacji ale zaproponuję dobrą cenę 😁😁 proszę o info na priv

reklama
Dziewczyny macie na pocieszenie u nas takie maleństwa w sylwestra się narodziły parka jeden dal sobie cykac fotkę co prawda słabej jakości. ..

Załączniki

• 20200120_145451.jpg
    20200120_145451.jpg
    313,6 KB · Wyświetleń: 75
A więc tak. Jajka rosną wolno ale rosną[emoji3] a to dlatego, że głupia ja zakodowałam sobie menopur jako pierwszy zastrzyk a nie gonapeptyl ehh...[emoji28]. Chyba z wrażenia. no ale rzekomo nie jest to tragedia, tylko rozpęd nie tak szybki. Dalej menopur 300 i gonapeptyl utrzymujemy i kolejna wizyta w piątek. Ponoć kilka jajek ma być. Cokolwiek to znaczy-mam nadzieję że dobrych. Stosownie do wieku i amh... nikt mi tak często o peselu nie przypomina jak tutaj[emoji23] a ja się czuję tak młodo[emoji846]!!!!

@bazylia128 dopisz mi proszę kolejny podgląd 24sty[emoji3]

Zrobili mi dwa skany tu w szpitalu i widzą pęcherzyk i resztki zarodka w środku ale nie urósł.. Zatrzymał się pewnie.. Nic nie migota.. Tamten konowal powinien chyba zawód zmienić... Teraz czekam na rozmowę, to połowa 6tego tygodnia więc jakoś będę musiała go poronić skoro nie wyparował... Ech, każdy dzień to niespodzianka. Dziewczyny choć Wy jakieś dobre wieści przynieście
Jakieś leki dostaniesz na wydalenie zarodka?

reklama
Bazylia128 jestem z tobą przytulam ... poprostu ...
Ja tez nie mam dobrych wieści po kontroli progesteron 7.58 niski na granicy powinno być co najmniej 8 wiec zwiększył crinone na 2 razy dziennie i jeszcze raz mam zrobić progesteron za dwa dni czyli w zasadzie kiedy w środę czy czwartek i dać znać. .... zobaczymy jakoś się martwię jeszcze żeby tego było mało tez się poklocilam z moim bo zapomniałam zwolnienie i się wracaliśmy to mi powiedział ze powinnam znać swój organizm i jakoś zapobiec sytuacji ze taki niski ten prog normalnie ręce mi opadły ze powinnam jakimiś naturalnymi rzeczami sobie go zwiększyć. ... no i nie odzywalismy się cala drogę w dodatku jak się wkurzy to jedzie jak wariat szybko. .i w godzinę byliśmy w domu prawie ja się nadal nie odzywam bo mnie tak wkurzył ja też się denerwuje przecież ... no i ot takie moje żale i niepokoje. ..l..naprawdę dziś chyba straszny dzień no i mu oczywiście nie pasuje ze tyle na te leki idzie bo dziś poszło na wizyte i leki prawie tysiak poprostu niech się skończy ten dzień szybko. .
Oj dziewcyzny trzeba przyznać ze kiepski dzis dzien mamy😒
Ja sie probuje dodzwonic do kliniki ale dalej nikt nie odpowiada,dzwonie z dwoch nr, zostawiłam 2 voicemaile,napisalam maila,moj tez dzwoni i totalna olewka😔
Normalnie beczec mi sie chce,jakby malo mial czlowiek stresu...
@bazylia128 @Aduś16 mysle o Was.

Babeczki betujace ratujcie ten dzień,dajcie troche radosci😘

Do góry