reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(

O kurczę jak to możliwe? [emoji43] ale to okres normalnie miałaś?

reklama
Zrobili mi dwa skany tu w szpitalu i widzą pęcherzyk i resztki zarodka w środku ale nie urósł.. Zatrzymał się pewnie.. Nic nie migota.. Tamten konowal powinien chyba zawód zmienić... Teraz czekam na rozmowę, to połowa 6tego tygodnia więc jakoś będę musiała go poronić skoro nie wyparował... Ech, każdy dzień to niespodzianka. Dziewczyny choć Wy jakieś dobre wieści przynieście
Co to za kuzwa ginekolog. Masakra szkoda slow 😡

Nie martw się, będzie dobrze. Po prostu macie za dużo stresu i potem byle pierdoła wyprowadza z równowagi. U nas też się rozmowa nie klei jak jesteśmy po jakiejś wizycie, gdzie poszło dużo kasy. I też zazwyczaj jest kłótnia.
Mojemu mężowi to wszystko wydawało się takie proste i nienawidzi jak coś mu nie wychodzi.
Jak dziś beta będzie negatywna to czeka nas wyjazd do Łodzi, a to działa na niego jak płachta na byka. Termin mam ustalony a on ciągle mi pierdzieli że nigdzie nie jedzie bo teraz się uda [emoji849]. Nawet nie chce o tym porozmawiać na spokojnie, no co za parówa [emoji49].
[/QUOTEu ciebie parowa u mnie koza kurcze mamy się z tymi facetami ja rozumiem ze oni się denerwują i to może i bardziej ale kurcze mnie też to przerasta ja wiecznie słyszę ze nie tak jem ze to pewnie przez jedzenie a te leki tyle kosztują ze niedługo na jedzenie mnie nie będzie stać. ...

Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(
Niemożliwe... Ja pierdziele... Jak? Czyli dobrze czulas że coś jest nie tak. Trzymaj się Kochana... Nie tak to miało być teraz... 😪

Dziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrost✊✊✊✊✊przyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli:):)
Ja miałam identyczny teraz i pięknie rosła beta więc wygląda dobrze

Ale jak to jest możliwe skoro brałaś Antki???? Trzymaj się Kochana !!!

reklama
Kochana tak mi przykro 😭. Bądź dzielna...

Do góry