Piekne❤❤❤No więc ja przychodzę z dobrymi wiadomościami
Dziś 9tydz+2dni, dzidziuś ma 2.5cm, akcja serduszka 179 i termin porodu 23.08.2020 ☺
Nasze Maleństwo jest piękne, machało do nas rączkami dziś na USG ♥
reklama
agulla84
Fanka BB :)
Co na to bierzesz ?
Mam identyczne mutacje.
Eh te chłopy... oni nieraz nic nie kumająBazylia128 jestem z tobą przytulam ... poprostu ...
Ja tez nie mam dobrych wieści po kontroli progesteron 7.58 niski na granicy powinno być co najmniej 8 wiec zwiększył crinone na 2 razy dziennie i jeszcze raz mam zrobić progesteron za dwa dni czyli w zasadzie kiedy w środę czy czwartek i dać znać. .... zobaczymy jakoś się martwię jeszcze żeby tego było mało tez się poklocilam z moim bo zapomniałam zwolnienie i się wracaliśmy to mi powiedział ze powinnam znać swój organizm i jakoś zapobiec sytuacji ze taki niski ten prog normalnie ręce mi opadły ze powinnam jakimiś naturalnymi rzeczami sobie go zwiększyć. ... no i nie odzywalismy się cala drogę w dodatku jak się wkurzy to jedzie jak wariat szybko. .i w godzinę byliśmy w domu prawie ja się nadal nie odzywam bo mnie tak wkurzył ja też się denerwuje przecież ... no i ot takie moje żale i niepokoje. ..l..naprawdę dziś chyba straszny dzień no i mu oczywiście nie pasuje ze tyle na te leki idzie bo dziś poszło na wizyte i leki prawie tysiak poprostu niech się skończy ten dzień szybko. .
agulla84
Kochana trzymaj się dzielnie !
Ja nigdy nie bralam tabletek anty.
bazylia128
Myslisz ze bede mogla podejsc do protokolu? Narazie sie krece z boku na bok? i goraczka. ale ma sileNiemożliwe... Ja pierdziele... Jak? Czyli dobrze czulas że coś jest nie tak. Trzymaj się Kochana... Nie tak to miało być teraz...
NadziejaJest
Dziękuję i oby tak było. Tak mi przykro ze u Ciebie taka sytuacja i ta niewiadoma dlaczego tak się stało...juz czlowiek żył tym serduszkiem a tu takie rozczarowanieJa miałam identyczny teraz i pięknie rosła beta więc wygląda dobrze
NadziejaJest
Te z literami DS.A jakie KiR są ważne ??? I jakie są implantacyjne???
Liliana87
Acard 75mg, metykowany kwas foliowy z B6 i B12, (prewenit intwnsiv) i jak zaczynam przygotowania do transderu to mam włączoną heparynę.Co na to bierzesz ?
Aduś16
Ale nie wszystkie z DS.. 3 z nich.. Wczesniej pisalam ktore, gdzies jest w kometarzachTe z literami DS.
reklama
Netiaskitchen
Napisałaś do swojego lekarza? Nie mam pojęciaMyslisz ze bede mogla podejsc do protokolu? Narazie sie krece z boku na bok? i goraczka. ale ma sile
Podziel się: