reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A więc tak. Jajka rosną wolno ale rosną[emoji3] a to dlatego, że głupia ja zakodowałam sobie menopur jako pierwszy zastrzyk a nie gonapeptyl ehh...[emoji28]. Chyba z wrażenia. no ale rzekomo nie jest to tragedia, tylko rozpęd nie tak szybki. Dalej menopur 300 i gonapeptyl utrzymujemy i kolejna wizyta w piątek. Ponoć kilka jajek ma być. Cokolwiek to znaczy-mam nadzieję że dobrych. Stosownie do wieku i amh... nikt mi tak często o peselu nie przypomina jak tutaj[emoji23] a ja się czuję tak młodo[emoji846]!!!!

@bazylia128 dopisz mi proszę kolejny podgląd 24sty[emoji3]
Masz codziennie dawkę Menopuru 300?

reklama
Dziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrost[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]przyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli:):)
Trzymam kciuki[emoji3]

Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(

[emoji24]

Naprawdę dziewczyny dzisiaj ten dzień jakis taki na wariackich papierach. Wszystko mnie z równowagi wyprowadza. Musze sie ogarnąć i uspokoić, bo jutro chce spokojna pojechac po kropeczka. Zaraz się przebiere i pojde po znicze dla Babci. Przed wyjazdem pojade na cmentarz. Życzę wszystkim aby ten zły dzień juz sie skończył.

Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(
O jejku. Przykro mi. A czemu tak się stało? Mówią coś?

reklama
Do góry