reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane mam pytanie, jestem 1.5 miesiaca po porodzie, wczoraj byłam u lekarza na kontroli i zapytalam o kwestie wspolzycia, zaproponowal mi tabletki cerazette.Ale mam pytanie ja mam endometrioze, czy jest mozliwe zajscie w ciaze po in vitri naturalnie przy endometriozie i 7 latach nieczajscia naturalnie?

reklama
Kurczewiecie co jutro już piątek potem sobota i przytulne kropka :) wreszcie a w poniedziałek jeszcze wydawało mi się takie odległe. .. a to już pojutrze zaczynam się cykac trochę. ... chyba tym razem też wezmę wolne. ... bo tak szefowa mi ciśnienie podnosi ostatnio ze szok. ...

Ja leków do stymulacji nigdy w podręcznym nie przewoziłam jedynie, clexane ale to jak do Norwegii leciałam.. Mama do mnie za 4 tygodnie i będzie mi wiozla clexane ale wykupie jej rejestrowany bagaż. W podręcznym raczej nie powinno problemu jeśli będziesz mieć jakiś dokument od lekarza. Pamiętam że inna dziewczyna pisała na forum że latała do Polski po leki do stymulacji i zabierala je do UK, ale nie pisała czy w podręcznym. Nie możesz go zdać jako bagaż rejestrowany wtedy na pewno nie powinno byc problemu.
No właśnie chyba tak zrobię, nie będę ryzykować... Dzięki 😘

A swoją drogą ostatnio na forum nadrobić 2 dni nie czytania postów to istne szaleństwo. ... normalnie czy tylko ja nie wyrabiam. ... 2 dni czytałam parę godzin. ..normalnie to pewnie bym spala ale jakaś zupine musze sklecic na jutro do pracy ale to dopiero jak tańszy prąd będzie czyli po 22. ...ale już blisko

reklama
Hej dziewczyny razem z mężem przygotowywujeny się do zabiegu invitro. Mąż ma słabe wyniki nasienia u mnie jest okej. Jestem podczas stymulacji. Lekarz dziś na wizycie powiedział mi że powinnam pomyśleć z mężem na badaniem zarodków PGTA myślicie że powinnam to robić czy lepiej odpuścić i jak się nie uda pierwsze podejście to dopiero wtedy ?? Doradzcie mi coś proszę

Do góry