Aneczka85_01
Fanka BB :)
Aneczko tylko nie mów ze się poddajesz !!! Wypłacz się idź na spacer do lasu albo gdzies i wykrzycz ta zlosc i ten żal. [emoji110]
Wiem ze to może nie najlepsze pocieszenie ale sprobuj sobie to tak przetłumaczyć ze to była próba stymulacji nie udała się wiec teraz na pewno lekarz zmieni i dopasuje to bardziej do ciebie do twojego konkretnego przypadku. Wiem ze taka strata boli ale to były tylko komórki jeszcze nie zarodki mysle ze większy bol towarzyszy stracie zarodka albo gdy się nie zaimplantuje.
Głowa do góry daj sobie kilka dni na rozpacz a potem zaciśnij pieści i do dalszej walki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Tu jest tyle fajterek które przeszły tak wiele ze czasem wyobrażam je sobie w złotej zbroi. Często mam takie myśli ze więcej nie dam rady, ze więcej nie zniosę. Gdy co miesiąc patrzyłam na negatywne testy. A jestem już po wszelkich badaniach po 3 inseminacjach i zaczynam stymulację! Żadna z nas nie ma pojęcia jaka jest silna dopóki życie jej nie doświadczy.
Trzymam za ciebie mocno kciuki kochana i wiem ze następna stymulacja będzie owocna !!
Chyba tak zrobię po pracy , pojadę do lasu i się wykrzycze. Wiem ze to moja pierwsza stymulacja ale poprostu od 5 lat ciagle spotykają mnie złe rzeczy. Najpierw radość ze zaszłam w ciąże - w sylwestra 2015 r usuwali ją wraz z jajowodem . Potem kolejna radość 2018 rok - pęcherzyk w macicy z ciałkiem żółtym - 8 tydz poronienie zatrzymane puste jajo. Ciagle badania , 2019 rok lipiec test pozytywny - beta ledwo 26 dwa dni przed miesiączka - ciąża biochemiczna . Tyle co wylałam łez i tyle co mnie zdrowia to kosztowało to moje . Dałam szanse ivf a tu początek i taka katastrofa. Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka . Mogę żyć biednie. Niczego tak bardzo nie pragnę jak zostać mama. Lata uciekają a ja cały czas w tym samym miejscu . Niewiem czy mi wystarczy sił . Rano jeszcze byłam pewna ze się nie poddam a po chwili brakuje sił . Mąż dopiero za 3-4 tyg przyjedzie , wspiera ale to nie wystarczy .