reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki i mam jeszcze jedno info ! Ale nie wiem czy dla was to będzie jakaś nowość. Dr zaproponowała opcje dodatkowa dla komórek jajowych. Mówiła ze czasem się zdarza ze mimo prawidłowej stymulacji i poziomu estradiolu, pobrane komórki mogą być niedojrzałe do zapłodnienia i oni maja jakaś pożywkę w której komórki po punkcji dojrzewają i zastają zapłodnione. Opcja jest płatna 600 zł ale jeśli nie ma potrzeby jej stosowania to pieniążki zwracają. Oczywiście dokupiła ta opcje „ na wszelki wypadek „
Ja też miałam wykupiona to opcję, tyle że u mnie było dojrzałych 11 komórek a zapładniali mi 6 także to nie było konieczne, kaskę oddali 😉

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do embriolog , powiedziała ze ciagle obserwuje ją i jeszcze nie ma stadium do zapłodnienia [emoji24] poddaje się . Gdyby była dobra to by już dojrzała . Tak właśnie myśle
No ja pierdziele az sie sama zdenerwowałam !!! Co to za klinika, zeby nie bylo nawet jednej komorki?!! Cos tu jest nie tak!!! Trzymaj sie jeszcze nie wiadomo.

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do embriolog , powiedziała ze ciagle obserwuje ją i jeszcze nie ma stadium do zapłodnienia [emoji24] poddaje się . Gdyby była dobra to by już dojrzała . Tak właśnie myśle
Czy to Twoja pierwsza stymulacja? Ja bym na pewno po czymś takim zmieniła klinikę.. Zgadzam się z @bazylia128
To straszne co przeżywasz więc chyba musicie spróbować i udać się gdzie indziej

Czy to Twoja pierwsza stymulacja? Ja bym na pewno po czymś takim zmieniła klinikę.. Zgadzam się z @bazylia128
To straszne co przeżywasz więc chyba musicie spróbować i udać się gdzie indziej

Dzisiaj o 17 mam moja gin , opowiem jej o stymulacji punkcji itd. Zobaczę co ona powie na ten temat . Mam chęć wykrzyczeć lekarzowi ze ***** spierdolil cała stymulację ale przecież Nie mogę mieć pretensji bo przecież tak się dzieje .

Pierwsza stymulacja !

Dzisiaj o 17 mam moja gin , opowiem jej o stymulacji punkcji itd. Zobaczę co ona powie na ten temat . Mam chęć wykrzyczeć lekarzowi ze ***** spierdolil cała stymulację ale przecież Nie mogę mieć pretensji bo przecież tak się dzieje .

Pierwsza stymulacja !
Dokładnie! Tak się dzieje, pierwsza stymulacja to często rozpoznanie , nawet nie musi być to Twoja docelową klinika (ja bym odeszla na pewno)
Najwyżniejsze wyciągnąć wnioski i działać, najlepiej gdzie indziej. Masz bardzo wspierającego męża a to już ogromny sukces w tej walce!

reklama
Do góry