Echhh. Przykro mi. Bardzo. Trzymaj się jakoś. Popraw Koronę i wracaj do walki jak będziesz gotowa...Mam wynik beta 0,200 mlU/ml
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Aniu spoko. Jakby co to dołoży. U mnie tak zrobił po pierwszym monitoringu.
Będzie git i piękne złote jaja[emoji108][emoji108][emoji108]
Mi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Na imię mam Ewelina [emoji85]
Ah chyba nie ten czas na ivf.. dzisiaj się dowiedziałam ze mój tato ma raka złośliwego i dają mu pare miesięcy życia [emoji24] jak żyć?
mary.m
Mrozeniie hodowla transfer? Ile kosztują? Ile dochodzi do tej kwoty podstawowej jeszcze?
Za mrożenie dwóch zapłaciłam coś koło 1000 zł, czyli po 500 zł za jeden, ale podobno im więcej do mrożenia tym kwota od jednego mniejsza. Hodowla zarodków do 5 doby 600 zł. Mam podchodzić do 2 stymulacji, niby opłacona punkcja i transfer, ale jak dodam leki, mrożenie, hodowlę, embrioglue i kto wie co tam jeszcze dodatkowo dojdzie to już mnie głowa boli ile trzeba będzie wydać :/ niestety w każdej klinice trzeba liczyć się z dużymi kosztami, im więcej podejść tym więcej wydatków oczywiście
Metylowane?Jednak za poniedziałek trzymaj kciuki, będę miała podanego 6-dniowego zarodeczka.
Witaminki biorę, już ponad rok [emoji23]
Liliana87
Ja biorę modulatory homocysteiny z solgara (wlasnie wczoraj mi sie skończyły i musze zamówić znowu, nie zauważyłam że koncowka) oraz prevenit Intensiv. Już zbilam na 6 z groszem.@Liliana87 mozesz mi napisac nazw tego leku co bierzesz na zbicie homocysteiny? Bo to kwas foliowy metylowany tak? Ja tez biore metylowany ale ty juz masz sprawdzony.
Liliana87
;(Mi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Ah chyba nie ten czas na ivf.. dzisiaj się dowiedziałam ze mój tato ma raka złośliwego i dają mu pare miesięcy życia [emoji24] jak żyć?
Jejku, same okropne wiadomości dziś na forum [emoji22]. Napewno świat ci się zawalił po takiej wiadomości [emoji22]. Współczuję [emoji22]
Mi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Luna123456
Zaangażowana w BB
Dzięki za odp i przepraszam że tak wtracilam się wam tu ale wizyta dopiero za 5 tyg i osiwieje do tego czasu.Przy naturalnych też
O widzisz. Ten Twój nick taki sugestywnyDziwię się,że nie dołożył przy takim etradiolu...Mi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Przykro mi bardzo z powodu taty.
W październiku odeszła moja kochana Chrzestna. Najgorszy. Drobnokomorkowiec.
Życzę Wam dużo siły. Zdrowia dla Taty. Ciesz się każda chwilą.
Przytulam
reklama
Tak, bo też coś miałam delikatnie z homocysteiną, jeszcze babeczka kazała brać Wit D3 i jeszcze brałam jakaś Wit B, już nie pamiętam tych wszystkich tabletek
Metylowane?
Podziel się: