W 15 dpt było widać na usg pęcherzyk, 24 dpt było już serduszko ❤W którym dniu miałaś USG?
Super słyszeć takie nowiny
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
A ja tak z innej beczki zadam pytanie . Któraś z was ma opiekę medyczna z pracy ? Korzysta z niej by robić badania ? Tak teraz myśle ze przecież mógłbym podciągnąć badania pod pakiet
Aneczka85_01
Zrobiłam ten drugi zastrzyk i piecze w cholerę ale żyje [emoji23] a jaki stres bo igła faktycznie ciężko wchodzi
Aneczka85_01
[emoji12][emoji12][emoji12] dasz rade, to są malutkie igły [emoji16] [emoji14][emoji14][emoji14]
Jakbyś potrzebowała porady to jestem [emoji8]
Dałam radę ale jakaś gulka mi wyskoczyła teraz i swędzi . Ale żyje [emoji23][emoji23][emoji23]
Netiaskitchen
Ja tak robię. Nie wszystkie badania się da (na przykład amh nie wchodzi w pakiet), ale cześć można zrobić. Zawsze to jakaś oszczędność.A ja tak z innej beczki zadam pytanie . Któraś z was ma opiekę medyczna z pracy ? Korzysta z niej by robić badania ? Tak teraz myśle ze przecież mógłbym podciągnąć badania pod pakiet
Wlasnie dziewczyny , jakie dawki q10 bierzecie ?Nie mogę chyba brać DHEA bo mam cały czas (od kilku lat) za wysoki poziom. Nawet się zastanawiałam czy to nie powód mojej bezpłodności.
Koenzym brałam ale nie wiem czy nie za małą dawkę.
Dzięki za rady[emoji846]
Jak nie chce wejść - zmień miejsce .. czasem kilka cm dalej i wchodzi jak w masełkoZrobiłam ten drugi zastrzyk i piecze w cholerę ale żyje [emoji23] a jaki stres bo igła faktycznie ciężko wchodzi
Aneczka85_01
Jak nie chce wejść - zmień miejsce .. czasem kilka cm dalej i wchodzi jak w masełko [emoji16]
Wiesz bemfola wchodzi tak gładko ze zanim dotknę skory to już mam w środku [emoji23] a tu jest opór ale faktycznie igła jest grubsza
motylek24
Robiłam wszystki badania z pakietu medycznego, tylko AMH nie przeszło. Zawsze coś zaoszczędziłam. Potem prowadzenie ciąży i badania w ciąży też na pakiet.A ja tak z innej beczki zadam pytanie . Któraś z was ma opiekę medyczna z pracy ? Korzysta z niej by robić badania ? Tak teraz myśle ze przecież mógłbym podciągnąć badania pod pakiet
reklama
Aneczka85_01
Ja tak robię. Nie wszystkie badania się da (na przykład amh nie wchodzi w pakiet), ale cześć można zrobić. Zawsze to jakaś oszczędność.
W moim pakiecie jest zeby zrobić badania labo to musi być skierowanie , tak wiec jutro jak mi lekarz da skierowanie na badania to zrobię je w labo w ramach pakietu
Podziel się: