reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bemfola i od jutra orgalutran i oczywiście zapomniałam go zapytać czy razem mogę robić czy jeden rano a drugi o innej porze ;(
Ja mialam Bemfole 300przez 7dni i menopur tez 300 ale tylko przez 3 dni,bo moje jaja rosly jak szalone. Zastrzyki oba rano w brzuch. Dr mowil zeby sie nie martwic że wejdą w reakcje,albo natrafi sie na to samo miejsce wkłucia bo to jak wygrać w totka. Poprostu wykluwać sie po obu stronach pępka i bedzie git :)
Powodzenia

reklama
Serio tak zaczynalas brac antykoncepcyjne? Mi to sie pomieszalo tak ze szok bo stymulacje zaczynalam od 2 dc a antykoncepcje od 1 dc a myslalam ze tez od 2 dc. To nie wiem czy brac ta tabletke. Hmm
A potem wizyte kiedy mialas taka co doklada te zastrzyki? Ja umowilam sie na 18 dc bo juz sama nie wiem czy dobrze ;( ehh
Ja od dziś zaczęłam brac antykoncepcje, czyli 1dc, i na wizycie po zastrzyki mam być między 14dc a 16dc, nie później ☺️

Wow! Juz ? Ale Ty szybka jestes!
Gonapeptyl na razie 😊Wiesz, my to jednak podobne jesteśmy. Jakby mentalne bliźniaczki jak nic😀Nie wierzymy we własny sukces.
Przed ostatnim transferem dostałam receptę na antyki i wytyczne jak brać i kiedy pojawić się na wizycie w razie niepowodzenia. Więc zastosowałam wytyczne. No i dziś 12dc, pojawilam się na wizycie, lekarz zrobił usg, ustaliliśmy plan, podpisaliśmy papiery i zaczynamy od nowa.

Hej kochane dziewczyny[emoji4],
Już 10 dni czekam na @ (strasznie mi się podoba, że ten symbol @ oznacza czerwonke [emoji16]) cykle mam po ok 30 dni bardzo nie regularne. Czekam na nowy cykl bo muszę biopsje macicy zrobić i nie mogę ruszyć z tematem przez to wszystko. Czy przypadkiem luteiny nie bierze się na wywołanie też? Mam trochę po ostatnich 2 ivt... Nie chcę wywalać prawe 200zl za to że właśnie mi to lekarz powie i zajmie mu to mniej niż 5min.. Wydaje mi się że coś brałam takiego wcześniej na wywołanie, ale nie mogę sobie przypomnieć.. Plissssss helppp [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mi dr na wywołanie kazala brac 2x1 duphaston przez 7 dni

Cześć, to mój pierwszy post w tym temacie, i pierwszy od chyba 2 lat.
Jestem po punkcji (w sobotę). Dzisiaj dostaliśmy raport z hodowli, z dnia 3.
W naszej klinice (Parens - Kraków) zawsze czekają do 5 doby.
Niestety wydaje mi się, że jakość zarodków jest tragiczna i żaden nie doczeka czwartku.
Czy mogłybyście zerknąć na raport, i czy którejś z Was się udało doczekać transferu mimo takich wyników w 3 dobie?

Jestem, delikatnie mówiąc, podłamana😔

Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę Wszystkim happy endu🙂
Ja tez się na tym nie znam ale z raportu wynika ze 1 jest całkiem niezły a 3 pozostałe maja potencjał wiec trzeba czekać do kolejnej doby i zobaczyć co i jak!! Trzymam kciuki!

reklama
Jestem już zdecydowana na zmianę kliniki. Na razie raczej Kraków. Waham się między Macierzyństwem a Artivimedem. Może masz jakieś wyrobione zdanie na ich temat?
Z doświadczenia Maciezynstwo i 2 lekarzy - przynajmniej dla mnie 1 to dr P a druga to jedyna tam lekarka nie pamietam nazwiska!! Grunt to się noe poddawać!

Do góry