frustratio
Fanka BB :)
Witaj
Ale slodziak to maltanczyk?
Tak, maltanczyka. Przekochana jest. Wszyscy w domu zwariowali na jej punkcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj
Ale slodziak to maltanczyk?
Ojejkuu jaka jestem sliczna Czy to nie jest tak ze My takie niespełnione MAMY przelewamy calą miłość na ten nasze pieski i kotki ?Psinke też mam. Prezent od męża po trzeciej nieudanej procedurze. Moja córka Sola. Jest z nami od miesiąca
Mały jest idealny. Trzy razy soznilam sie przez niego do pracy bo sie nie moglam nacieszyc Niunia tez kochana, przyjeła go bez problemow
Nie dziwie sie. Sama bym zwariowałaTak, maltanczyka. Przekochana jest. Wszyscy w domu zwariowali na jej punkcie.
Piękna kobieto [emoji173] dobrze, że wierzysz. Może w najmniej spodziewanym momencie CUD Was zaskoczy pozytywnieTo i ja. Niestety moja przygoda z ifv się już zakończyła po 3 nieudanych procedurach, ale ciągle Was śledzę bo nie mogę się z Wami rozstać. Ewa, 31 lat, wciąż wierzę w cuda.
Ojejkuu jaka jestem sliczna Czy to nie jest tak ze My takie niespełnione MAMY przelewamy calą miłość na ten nasze pieski i kotki ?
Oj taaak. Buty, wszystko w strzepach.No tylko całować ale nie daj się zwieść tym oczkom bo to mały lobuziak jest
Ja mam 173 cm, mój mąż 175 i nie ma opcji bym przy nim ubrała obcasy. Zresztą nawet nie umiem w nich chodzić[emoji2272] jak zaloze jakies wyższe buty to czuję się jak jakiś bocian. Chciałabym mieć kilka cm mniej [emoji23]No dobra dziewczyny przyznam się w czerwcu będzie 35 i stwierdzam że chce prezent w postaci brzuszka z zawartością to był by najbardziej trafiony i oczekiwany. ... do tego jestem nizutka i lekarz powiedział mi ze nie podejmie się transferu 2 zarodków trochę byłam zła na niego ale po tej biochemicznej mi przeszło i doszłam do wniosku ze miał rację tylko ja taka mala mi jestem