reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nawet spoko😊Zakupiłam dziś przez internet suplementy z Waszej listy😊No bo jak chciałabym żeby jeden zarodek się zadomowił to muszę mieć sporo silnych kropusiów. Umówiłam się do endokrynologa. Jutro będę ogarniać jak i kiedy zrobić te KIRy i to co mi tam @Aduś16 wylistowała żeby mieć ma pierwszą wizytę u P. 😊No i będę się do niego umawiać jakoś na luty pewnie. Na razie @brak,a już powinna być, więc chodzę taka lekko wkurzona. Który dzień jesteś na antykach? I do kiedy masz brać?

reklama
I BARDZO DOBRZE !!!! j jutro kosmetyczka makijaz bo ide na 18 -tke do chrzesniaka. Syn mojego brata. Czujecie. Ale jestem stara i nie mam dzieci. W stczniu koncze 36 lat ;( Dobra nie wazne :) Co tam robisz z włoskami? Jesteś blondynka czy szatynką. Ja jestem mega zadowolona ze swoich włosów bo zawsze byłam farbowaną blndynką a od jakiś 4 lat mam swoj natralny ciemny blond i zero siwego włosa. Nie znosilam sie farbowac. No taka strata czsasu i mam chyba wrazliwą skóre na głowie :) Włoski mi sie lekko krecą wiec po myciu tylko odzywka i same schną alle niestety myje 3 razy w tygodniu i tylko rano i dosc czesto je prostuje ;) O czym ja tu wogole pisze ;)
Mam naturalny ciemny blond. Od jakiegoś czasu czyli chyba od 3 lat robię tylko refleksy, tak, że całość robi się jaśniejsza, a NIE WIDAĆ ODROSTÓW!!! No hit normalnie!!! Uwielbiam moją fryzjerkę😊Chodzę do takiego małego osiedlowego salonu, ale laska jest przesuper!!!
Jak ma urlop czy coś to zawsze czekam aż wróci, nie chodzę do nikogo innego.
Nic nie muszę mówić ona proponuje co zrobić jak patrzy na moje włosy, zwykle się zgadzam😊Ostatnio było słabo bo mi garściami wypadały po ciąży, to mi jakoś leciutko tylko robiła trochę tych refleksow, żeby ich nie męczyć. A teraz mam ochotę na trochę jaśniejszy kolor😊Takie przednoworoczne szaleństwo 😊

Nawet spoko😊Zakupiłam dziś przez internet suplementy z Waszej listy😊No bo jak chciałabym żeby jeden zarodek się zadomowił to muszę mieć sporo silnych kropusiów. Umówiłam się do endokrynologa. Jutro będę ogarniać jak i kiedy zrobić te KIRy i to co mi tam @Aduś16 wylistowała żeby mieć ma pierwszą wizytę u P. 😊No i będę się do niego umawiać jakoś na luty pewnie. Na razie @brak,a już powinna być, więc chodzę taka lekko wkurzona. Który dzień jesteś na antykach? I do kiedy masz brać?
Ja jestem od 3 dnia cyklo na Konrtacept. Moj d stwirdzil ze tak bedzie odpowiedzni. czyli jeszcze chyba 18 dni i stymulacja.

Bo takie sa najpiekniejsze. My dopiero dzisaj odpoczywamy. Jutro oboje idziemy do pracy!!! Przejechalismy w wigilie 400 km i na drugi dzien to samo. Ale to tylko chyba my tacy szaleni :-D jeszcze z dwoma psami, z czego jeden co chwile puszczal bąkia drugi tak dyszal ze malowałam bałwany na szybie :) Oczywiscie jechalam z nimi z tylu bo innaczej pewnie by wskoczyłu Łukaszowi za kierownice. Okna nie otworzysz bo tez bym pewnie zdazyła złapac tylko tylne łapki :)
Ojojoj 11 wnuczat to ci powiem ze jest nie tyko wydatek ale ile trzeba miec energiiiiii ;) Co do przentow to moze to przereklamowane co napisze ale wole patrzec na reakcje obdarowanego przeze mnie ;) pierwszego wrazenia i pierwszej reakcji i tego błysku w oku raczej sie nie da oszukac ;) Chociaz ja sie szeroko usmiechałam przy kasiazce o diecie :) Dobrze ze mi nie dała książki o płodności ehhhh albo Rozenkowej o in vitro :-D czytałyscie to? Bo ja nie ale chyba sobie kupie ;) teraz beda mega promocje ;) Alez za WAMI teskniłam :-D😍🧡💛💚💙💜
Tak, książka super!!! Śmiało czytaj😊

Coś ty, podnieśli cenę i za drogie dla mnie na razie. Czaje się dalej :p
A weź zajrzyj do jakiegos ciuchacza. Ja znalazłam w szafie takie sztuczne czarne futerko właśnie kupione wiele lat temu w ciuchaczu i założyłam na święta i czułam się jak milion dolarów 😁do tego czarne kozaki na wysokim słupku, mini i można podbijać swiat😁😁😁

Mam naturalny ciemny blond. Od jakiegoś czasu czyli chyba od 3 lat robię tylko refleksy, tak, że całość robi się jaśniejsza, a NIE WIDAĆ ODROSTÓW!!! No hit normalnie!!! Uwielbiam moją fryzjerkę😊Chodzę do takiego małego osiedlowego salonu, ale laska jest przesuper!!!
Jak ma urlop czy coś to zawsze czekam aż wróci, nie chodzę do nikogo innego.
Nic nie muszę mówić ona proponuje co zrobić jak patrzy na moje włosy, zwykle się zgadzam😊Ostatnio było słabo bo mi garściami wypadały po ciąży, to mi jakoś leciutko tylko robiła trochę tych refleksow, żeby ich nie męczyć. A teraz mam ochotę na trochę jaśniejszy kolor😊Takie przednoworoczne szaleństwo 😊
Super !!! Zawse sobie Ciebie wyobrazam jako taką sliczna drobną kobietkę ;)

Gdzie mogę znaleźć listę suplementów?

reklama
Do góry