reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jesteśmy w tym samym wieku. Siedziałam ostatnio u fryzjera i patrzę na te praktykantki i myślę sobie kurczę mogłabym mieć córkę w ich wieku [emoji17] Wczoraj byliśmy u mojej przyjaciółki wieczorem i wpadliśmy na pomysł żeby sobie powrozyc haha nie ten czas Ale co tam .Wyszło mi i mężowi że będziemy mieć tylko jedno dziecko i to będzie córka. Moja przyjaciółka aż płakała z radości i wrzeszczala "będzie moja córeczka Milenka " bo teoretycznie ona zostanie matka chrzestna .
I BARDZO DOBRZE !!!! j jutro kosmetyczka makijaz bo ide na 18 -tke do chrzesniaka. Syn mojego brata. Czujecie. Ale jestem stara i nie mam dzieci. W stczniu koncze 36 lat ;( Dobra nie wazne :) Co tam robisz z włoskami? Jesteś blondynka czy szatynką. Ja jestem mega zadowolona ze swoich włosów bo zawsze byłam farbowaną blndynką a od jakiś 4 lat mam swoj natralny ciemny blond i zero siwego włosa. Nie znosilam sie farbowac. No taka strata czsasu i mam chyba wrazliwą skóre na głowie :) Włoski mi sie lekko krecą wiec po myciu tylko odzywka i same schną alle niestety myje 3 razy w tygodniu i tylko rano i dosc czesto je prostuje ;) O czym ja tu wogole pisze ;)

reklama
No jest ich sporo tylko znów pytanie czy robić je wszystkie, czy część czy tylko KIR np bo docent jest oszczędny on może wszystkiego nie potrzebować.. Ja na pewno pojechalabym z badaniem KIR i tak zrobiłam.. Miałam sporo badań przed 7 lat i na podstawie nich wiedział o co chodzi bo były tuż po ciąży biochemicznej. do KIR dobrze zrobić IMK i ANA, zespół antyfosfolipidowy bo to go zawsze interesuje i wiecej bym nie robiła bo on zleci coś w razie czego dodatkowo na miejscu jak wywnioskuje co szwankuje.. badania tym cross match, allo idt i tak trzeba się specjalnie umawiać więc to niech poczeka raczej na decyzję docenta
Dziekuje ;)

Załączniki

• Screenshot_20191211_090434_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191211_090434_com.android.chrome.jpg
    274,6 KB · Wyświetleń: 77
Jesteśmy w tym samym wieku. Siedziałam ostatnio u fryzjera i patrzę na te praktykantki i myślę sobie kurczę mogłabym mieć córkę w ich wieku [emoji17] Wczoraj byliśmy u mojej przyjaciółki wieczorem i wpadliśmy na pomysł żeby sobie powrozyc haha nie ten czas Ale co tam .Wyszło mi i mężowi że będziemy mieć tylko jedno dziecko i to będzie córka. Moja przyjaciółka aż płakała z radości i wrzeszczala "będzie moja córeczka Milenka " bo teoretycznie ona zostanie matka chrzestna .
Ale miło :)

Tylko, ze ja nie czuje sie staro tzn na tyle lat ile mam ;)

reklama
No bank blastusiowy ;) To ile miałaś zarodkow z całej stymulacji ?
Aaaaaa, coś ciężko jarzę :p . Nie mogę sobie przypomnieć ile się zaplodnilo, ale do 5-tej doby dotrwało razem 5szt. A przy pierwszej stymulacji miałam tylko jedna jedyną blastkę🙁. I nie wiem od czego to zależało, nic mi nie zmieniali, ja nic nie brałam dodatkowo, podczas punkcji pobrano za pierwszym i za drugim razem po 12 jajeczek a wyszła taka różnica w blastkach

Do góry