agulla84
Fanka BB :)
Jesteśmy w tym samym wieku. Siedziałam ostatnio u fryzjera i patrzę na te praktykantki i myślę sobie kurczę mogłabym mieć córkę w ich wieku [emoji17] Wczoraj byliśmy u mojej przyjaciółki wieczorem i wpadliśmy na pomysł żeby sobie powrozyc haha nie ten czas Ale co tam .Wyszło mi i mężowi że będziemy mieć tylko jedno dziecko i to będzie córka. Moja przyjaciółka aż płakała z radości i wrzeszczala "będzie moja córeczka Milenka " bo teoretycznie ona zostanie matka chrzestna .
I BARDZO DOBRZE !!!! j jutro kosmetyczka makijaz bo ide na 18 -tke do chrzesniaka. Syn mojego brata. Czujecie. Ale jestem stara i nie mam dzieci. W stczniu koncze 36 lat ;( Dobra nie wazne Co tam robisz z włoskami? Jesteś blondynka czy szatynką. Ja jestem mega zadowolona ze swoich włosów bo zawsze byłam farbowaną blndynką a od jakiś 4 lat mam swoj natralny ciemny blond i zero siwego włosa. Nie znosilam sie farbowac. No taka strata czsasu i mam chyba wrazliwą skóre na głowie Włoski mi sie lekko krecą wiec po myciu tylko odzywka i same schną alle niestety myje 3 razy w tygodniu i tylko rano i dosc czesto je prostuje O czym ja tu wogole pisze