reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana właśnie pakuje się do szpitala i na 12 mam tam być 😊
Mam nadzieję że dzisiaj już spotkam się ze swoją Księżniczka 😍😍😍
Proszę trzymajcie mocno kciuki aby Malutka była cała i zdrowa i aby poród przebiegł szybko i mało boleśnie 😊😊😊

Mocne kciuki!!!
Nie chce straszyć, ale mi w dniu w którym miałam rodzić zrobili tylko ktg i kazali czekać aż samo się zacznie. O czekałam jeszcze 8 dni...

Dziewczyny czy kwas foliowy można przedawkować w ciąży?
Mam PrenatalUno on ma w składzie metylowany kwas foliowy i coś tam jeszcze, ale zastanawiam się czy jak wezmę dodatkowo w ciągu dnia ActiFolin, który też ma 0,8mg folianu to mogę sobie lub dzidziusiowi zaszkodzić? ActiFolin zażywałam od początku stymulacji, ok miesiąc przed transferem, ale lekarka zasugerowała mi ten PrenatalUno i od ok tygodnia go zażywam.

Można przedawkowac, powinno się brać tylko jeden preparat pod kontrolą lekarza. Wg mnie sam prenatal uno wystarczy

Trzymam kciuki!!! ✊✊✊Bądź dzielna, trzy

Normalnie niestety. Znaczy fizycznie normalnie, bo psychicznie to raczej jestem spokojna. Raz na jakiś czas mam słabszy moment.Jak wczoraj, kiedy mnie M wkurzył. Ale to mija. Zajmuję się wieloma rzeczami i nie zadręczam myśleniem. Dni mi szybko lecą. W poniedziałek mąż ma wolne, więc wyskocze raniutko na betę. Nie będę musiała wieźć się z wózkiem zatłoczoną komunikacją przez pół miasta. Już sobie obiecałam dobrą kawusie na powrocie, a co!!! 😊Za Ciebie ✊✊✊Dawaj znać jak będziesz miała wyniki
Najważniejsze, że dni szybko mijają 😉 a kawa się należy, pewnie!

A jeszcze mam pytanko jak to jest z tymi mdłościami i innymi objawami? To jest normalne, że raz są, a raz nie ma?

Najważniejsze, że dni szybko mijają 😉 a kawa się należy, pewnie!

A jeszcze mam pytanko jak to jest z tymi mdłościami i innymi objawami? To jest normalne, że raz są, a raz nie ma?
Ja w ciąży w ogóle nie miałam mdłości!!! Nic a nic. I wszystko było prawidłowo. Więc można mieć, ale nie jest to warunek konieczny prawidłowego przebiegu ciąży 😊

reklama
Do góry