Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja też nie ogarniam tego niestety...Pomoże któraś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie ogarniam tego niestety...Pomoże któraś?
A z jakiego powodu nie masz? Bo kosmiczna różnica jest. Mi zawsze wystawiają z refundacją, a też leczysz się w invikcie chyba więc nie wiem czemu musisz płacić pełna stawkę?Fajnie. Ja nie mam refundacji. Dzisiaj dwa opakowania po 240zł :/
Tak, to to.To klinika blisko PKP ? Jeśli tak to wiem ze na starcie bo tam byłam kiedyś .
Nic się nie martw, oba leki zawierają to co potrzebujesz czyli progesteron. Będzie dobrzeCoś tu wspominałyście dziewczyny o braku prolutexu, a ja mam problem z dostaniem na podkarpaciu kapsułek utrogestan 200mg, pisałam do mojej Pani Doktor i mówi, że w ogóle jest problem wszędzie, a ja go mam do soboty i tyle
w razie czego dostanę receptę na progesteron besins 200mg, mam nadzieję, że nie jest jakościowo gorszy/słabszy
Tak obojgu pobierali nam krew z tego co widzę i kariotypy i genetyczne, patrząc po paragonachNo tak, to powinno przyjsc ich jeszcze kilka bo watpie zeby ci tylko to jedno wybrane zrobic. A maz też coś badał? Raczej nie trombofilie, to albo kariotypy albo KIR/ HLA-c jeszcze genetyczne jest które z mężem się bada..
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale wydaje mi się, że po którejś stymulacji (drugiej lub trzeciej), traci się prawo do refundacji leków.A z jakiego powodu nie masz? Bo kosmiczna różnica jest. Mi zawsze wystawiają z refundacją, a też leczysz się w invikcie chyba więc nie wiem czemu musisz płacić pełna stawkę?
Tak obojgu pobierali nam krew [emoji5] z tego co widzę i kariotypy i genetyczne, patrząc po paragonachZobacz załącznik 1055373
Tak, dlatego, że były rozszerzoneBadanie nasienia tak dużo ???
A z jakiego powodu nie masz? Bo kosmiczna różnica jest. Mi zawsze wystawiają z refundacją, a też leczysz się w invikcie chyba więc nie wiem czemu musisz płacić pełna stawkę?
ja kilka tygodni brałam po dwie ampułki na dzień.. na tydzień dwa opakowania. Plus oczywiscie luteina, progesterone besins i neoparin ale to wszystko nie ważne wtedy najważniejsze było że się udało a pieniądze spod ziemi bym wykopała jakby trzebaDokładnie 7 dni. A kosztował wcześniej ok 150