reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Staraczki.
Jak obiecałam dodaje info na temat specyfików na POPRAWĘ jakości komorek,ktore u mnie zadziałały,bo dr jest zadowolny z jakosci.
A wiec ja przez 3 miesiące przed punkcją brałam codziennie:
*Metformine500 x2(mam lekka IO,leki nie byly konieczne,ale przepisane ze względu na poprawe jakości komórek)
*DHEA Eliot 25mg x 2
*Ovarin x 2
*Ubiquinol 200mg x1
*Bemfola 300j x 1- zastrzyki na początku stymulacji

Wiem,ze duzo sie tu będzie dzialo w styczniu wiec Może komuś tez pomoże taki wariant,warto działać juz🙂
Powodzenia

Cześć Staraczki.
Jak obiecałam dodaje info na temat specyfików na POPRAWĘ jakości komorek,ktore u mnie zadziałały,bo dr jest zadowolny z jakosci.
*Metformine500 x2(mam lekka IO,leki nie byly konieczne,ale przepisane ze względu na poprawe jakości komórek)
*DHEA Eliot 25mg x 2
*Ovarin x 2
*Ubiquinol 200mg x1

Wiem,ze duzo sie tu będzie dzialo w styczniu wiec Może komuś tez pomoże taki wariant,warto działać juz🙂
Powodzenia
A co z tego jest bez recepty?Bo ja to chętnie coś połykam jeśli może coś poprawić 😊

Cześć Staraczki.
*DHEA Eliot 25mg x 2
*Ovarin x 2
*Ubiquinol 200mg x1

Powodzenia
A dzwonili powiedziec Ci ile zarodeczkow do piatej doby dotrwalo ? Czy ktores z tych lekom sa bez recepty?

No przeciez kiedys Prolutexu wogole nie zlecali, ja 3 pierwsze transfery potem cała ciążę tylko luteine.. teraz lekarz dołożył Lutinus a z Prolutexu zrezygnowałam, mój lekarz nie miał problemu żeby go na luteine podjezykowa zamienić
Ja od razu powiedziałam mojej lekarce, że nie stać mnie na tak drogie leki i jeśli jest możliwość, to przepisuje mi te tańsze. Na ten Prolutex na pewno mnie nie stać i płacić tyle co tydzień to jakieś szaleństwo😱

Kurcze, jutro 3 weryfikacja.
A najlepsze jest to, że tak mi się cera poprawiła, że szok. Mąż się śmieje, że pryszcze nie wytrzymały takiej dawki hormonów. Pewnie jak odstawie, to wrócą z posiłkami :/

reklama
A dzwonili powiedziec Ci ile zarodeczkow do piatej doby dotrwalo ? Czy ktores z tych lekom sa bez recepty?
Te dwa plus Dhea, na ebayu można kupić, bo jak dobrze kojarzę Ty też z UK jesteś?

Załączniki

• Screenshot_20191211-073716.png
    Screenshot_20191211-073716.png
    90 KB · Wyświetleń: 52
Do góry