reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
💋💋💋💋💋💋:pŻyczymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś💕💕💕

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą😁😁😁😁Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo 👍👍👍👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem::D:D
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-12-11 @Breath_less - druga BETA
2019-12-11 @nadzieja xxx - USG
2019-12-12 @1412117 - BETA
2019-12-12 @sandra777.12 - BETA
2019-12-13 @Dakita30 - BETA
2019-12-13 @agulla84 - BETA
2019-12-16 @Bombisz - druga BETA
2019-12-16 @fredka84 - histeroskopia
2019-12-17 @Netiaskitchen - TRANSFER
2019-12-17 @Artemida90 - wyzyta u ginekologa
2019-12-19 @bazylia128 - wizyta w klinice
2019-12-19 @Sterlicja - USG 1 trymestru
2019-12-20 @Skarbulenka - termin porodu
2019-12-23 @Netiaskitchen - BETA
2019-12-23 @juchaa_87 - USG prenatalne
2019-12-24 @Aduś16 - transfer
2019-12-27 @Aneczka85_01 - wizyta w klinice
2019-12-28 @Alicja90 - kolejna wizyta w klinice
2019-12-30 @Joanulka - wizyta w klinice
2020-01-07 @Netiaskitchen - START PROCEDURY
2020-01-10 @Joanulka - START PROCEDURY
2020-02-05 @Konstancja27 - temin prorodu
2020-02-10 @AleAle27 - termin produ
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu
2020-08-03 @Justi55 - termin porodu

Kochane dzisiaj trzymamy kciuki za @Laurka2019 Trzymaj sie kochana. Całe forum jest z Tobą.
Wczoraj był piękny dzień 👍 👍 👍 ❤ ❤ ❤ ❤ :D :D :D :D
@Breath_less serdeczne gratulacje. Bedziesz MAMĄ 💞💞
Myślę, że przy takiej Becie nastepna to formalność :)
Ale za przyrosty też trzymamy mocne kciuki :)
@Justi55 pisałam, że to napewno będą pieknę dla Ciebie chwile.
GRATULUJEMY :) Już Cię wpisałam na termin porodu ❤😁

Miłego dnia 💋💋💋💋💋

@Artemida90 kochana przepraszam, ze wczoraj nie odpisałam. Tak cos tam pokopsałam z linkiem. Dzisiaj to naprawie. Zauważyłam, ze mialas wpisana wizyte i (wywołanie okresu)???!!!! Jak ??? przeciez jestes w zaawansowanej ciąży :angry: to pewnie ja cos zle zrozumiałam i juz to wykreśliłam. Jak cos jest nie tak to napisz mi albo priv albo oznacz mnie w odpowiedzi. Przepraszam za pomyłkę i obiecuję poprawe ;)

Zleci jak z bata strzelił!! Już bliżej niż dalej, święta na spokojnie spędzisz z rodzina! Ja mam wizytę 30.12 ostatnie badanie, zakup leków i około 10 stycznia zaczynamy stymulację. Teraz czas pieczenia pierniczków, także jest co robić żeby nie myśleć [emoji28]
Będzie „gorąca linia” tu na forum na początku Nowego Roku [emoji1377]

Dziś miałam okropny sen- mąż mnie zdradził z brunetka w ciąży 🤭 dochodzę powoli do siebie....

O kurde ale masz sny [emoji23] tez bym pewnie dochodziła do siebie i to długo [emoji85]

Przepraszam Was moje psiapsióły forumowe, że wczoraj nikomu nie odpisałam ale mialam bardzo ciezki dzien. W niedziele wieczorem cos mnie zaczeło ucho pobolewac i tak juz pozniej w nocy bylo coraz gorzej :(
W pn w pracy zaczela mnie straszliwie bolec głowa. Ale tylko po jednej stronie własnie od strony ucha. To nie był taki zwykły bol tylko takie jakby moccne skurcze i nie mogłam sie dotknąć na czubek głowy bo cały mnie bolał. Do tego mi prawe oko cały czas drgało. Nie mialam gorączki ale wyszły mi jakies wypieki na twarzy i tak sie wystraszyłam, ze to jakis udar albo wylew bo az spanikowałam. W pracy wygonili mnie do lekarza. Lekarz zmierzył mi cisnienie a tam 150 na 110!!! Dostałam jakas tabletke pod jezyk za pol godziny kolejny pomiar i spadło 130 na 95. Lekarz kazał isc do domu cieplutko sie ubrac i pod kołderke. Dostałam tez nimesil i RELANIUM :) Dostałam zwolnienie do konca tygodnia. Ogolnie wolala bym isc do pracy bo raczej pozniej bede potrzebowała, ale wszyscy sie tam wczoraj wystraszyli i mnie nie chca :) Normalnie sie poryczałam kilka razy bo sie tak wystraszyłam. Nigdy nie mialam czegos takiego. Co to mogło być? Maz wrocil do domu i caly wieczor lezelismy w lozku i ogladalismy stare filmy na netflix. Zjadlam rosolek wzielam relanium, glowa pomimo przeciwbolowego caly czas bolala ale powoli zasnelam. I dzisiaj jakby reka odjął, mam tylko takie jakby cieple poty. Tak sie zastanawialam bo w sobote myłam okna a one sa dosyc duze takie tarasowe i byłam ubrana tylko w swterek a było dosc zimno - czy mnie przewiało? Ale to byl bol a raczej takie dziwne prady ?! wiem ze to smieszne ale tak było tylko po prawej stronie.

reklama
Do góry