bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli wcale się nie nudzisz - siłka i wielkie love pochłania (i zarazem daje) dużoooo pozytywnej energii .Przykro mi barrrdzo. Przepraszam,że mnie nie było...lipa poprawię się.
Wierzę,że doczekasz tego Rodzeństwa,bo zasługujesz jak każda z nas
A u mnie -wiesz.Czekam.Chodzę z Małżem na siłkę.
Po meega gównoburzy-nastał czas wielkiego love między Nami. Dla MNIE najważniejsze,że doszliśmy do porozumienia i jestem spokojna o to podejście
KURCZĘ-pierwsze kroczki <3 ajjj! na maksa słodkie!!!
Na pewno w krzakach A że liście opadły to w końcu wylazłaChwilę w krzakach siedziala
@Murawa ja jeszcze z tych starszych czasów Ci pamiętam
@Śliwka12345 czy dobrze pamiętam że dzisiaj masz usg? Bo przeżywam jak swoje twoje wizyty
Fajnie, że wujek Google pomocny jak zawsze
Oj żeby to tak łatwo poszło jak mi się wydawało przed invitro. No nic, czekam na druga szanse w styczniu
Póki co dobrze się tutaj czuje na tym forum i mega się cieszę ze je znalazłam, klikając w google „objawy po transferze”
Coś ty, te dzikie tłumy mnie przerażają. Ja to nawet już w weekendy do biedry nie chodzę bo za dużo ludzi tam.@fredka84 a ty sie wybierasz dzisiaj na black friday ?
No pewnie i nie tylko "coś", a bardzo duzoCoś ty, te dzikie tłumy mnie przerażają. Ja to nawet już w weekendy do biedry nie chodzę bo za dużo ludzi tam.
Ale powiem Ci, że na necie na takie cudowneeee sztuczne futro poluję. A co kuźwa, coś mi się od życia należy, nie?
Ja robiłam badanie ana ze 3 razy, dwa razy w szpitalu mi robili. Te rodzaje ana, które miałam graniczne nie były brane w ogole pod uwagę przy ocenie. Lekarz mówił że za niskie miano, ale każdy lekarz trochę inaczej je interpretowal.Ja miałam bardzo wysokie miano i część antygenow wyszła granicznie jak u ciebie i mi lekarz kazał powtórzyć po 3 miesiącach. Po tym czasie ujawnił się jeden z tych granicznych jako silnie dodatni. A miano robiłaś?Dziewczyny które były u Pasnika bądź innego specjalisty i się troszkę znają na ana . Zerknijcie na wyniki czy mam się czym martwić ? Wizytę u lekarza który podobno się zna na takich sprawach mam 10.12. W klinice średnio podchodzą do immunologi a już bym chciała wiedzieć czy może moje niepowodzenia nie wynikają z tego co na wyniku wyszło . Ana dodatnie a reszta taka Zobacz załącznik 1050752Zobacz załącznik 1050753
Jejku, czytam Twój post i nic nie rozumiem, a najgorsze, że to wszystko o czym piszesz czeka też mnieJa robiłam badanie ana ze 3 razy, dwa razy w szpitalu mi robili. Te rodzaje ana, które miałam graniczne nie były brane w ogole pod uwagę przy ocenie. Lekarz mówił że za niskie miano, ale każdy lekarz trochę inaczej je interpretowal.Ja miałam bardzo wysokie miano i część antygenow wyszła granicznie jak u ciebie i mi lekarz kazał powtórzyć po 3 miesiącach. Po tym czasie ujawnił się jeden z tych granicznych jako silnie dodatni. A miano robiłaś?
Akurat Twój Nick kojarzy mi się z futerkiem więc jak najbardziej Ci się należy Kochana ❤❤❤Coś ty, te dzikie tłumy mnie przerażają. Ja to nawet już w weekendy do biedry nie chodzę bo za dużo ludzi tam.
Ale powiem Ci, że na necie na takie cudowneeee sztuczne futro poluję. A co kuźwa, coś mi się od życia należy, nie?
Akurat Twój Nick kojarzy mi się z futerkiem więc jak najbardziej Ci się należy Kochana ❤❤❤Coś ty, te dzikie tłumy mnie przerażają. Ja to nawet już w weekendy do biedry nie chodzę bo za dużo ludzi tam.