reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi, tule mocno[emoji852]

U mnie też złe wiadomości, dzwonili z labu że nie mamy nic do mrożenie, zarodki nie rozwinęły się do blastki...
Nadzieja tylko w tym który jest w brzuszku, ale po takiej wiadomości to i wiara prawie całkowicie opadła...
[emoji22]
Kochana trzeba wierzyć! Kiedy testujesz??? Trzymam kciuki.

reklama
Kochana nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci żebyś to Ty była teraz kolejną na forum która zaliczy naturalsika!![emoji8][emoji8]
Wiem że to wydaje się jakąś abstrakcją, ale widzisz że cuda się tu zdarzają...
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Relanium przy tym transferze nie biorę, pomyślałam że zastosuje się do zaleceń lekarza i biorę tylko no-spe czasem jak coś delikatnie zaboli.
W pracy nie byłam już kilka miesiecy i jak się uda tym razem to oleje ja całkiem i zostaje przynajmniej na pierwszy trymestr w Polsce. A jak nie to wracam zaraz do UK się odkuć[emoji6]

No to zycze zebys zostala u nas FOREVER juz i zebysmy na kawki z wozeczkami chodzily [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Ja tez zaawsze sie czuje jak kretynka robiac test ciazowy bo @ sie chwle spoznia:)
A nie myslisz z moze u ciebie to akurat ciaza ? :)
Kochana a po co robisz badania genetyczne? Czy mozna cos zrobic jesli sie okaze ze cos jest nie tak? Pytam bo ze wzgledu na te moje ciaze tez bym sie wybrala, a tez jestem z okolic Łodzi.

Moze byc taka mozliwosc ale po tylu latach....
Genetyka po to ze jesli wyjdzie cos nie tak to np rezygnujemy z moich komorek i wtedy dawczyni... w tym sensie
Naprawic sie nie da ale poznac przyczyne sie da...
U nas z 15 komorek w zasadzie 1 prawidlowa blastocysta, 3 z 6 doby i wszystkie dosc slabe
Zadnej implantacji...
Stad zalecenie zbadania kariotypow
Niektore kliniki przed ivf obowiazkowo badaja kariotypy...

Masz rację... ja jeszcze do wczoraj (6dpt) uwazalam,ze jestem nad wyraz spokojna, zaden stres, zupelnie inaczej niz przy pierwszym razie a od poludnia zaczął sie jakis dół, chodziłam bardzo nerwowa, nabuzowana, troche mnie rano jakby ćmil brzuch i polknelam pierwsza nospe, dzis tez mnie troche pobolewa, z drugiej strony niz wczoraj.. obiecałam,ze tym razem ani sikanca ani wczesniej bety. Ale siedze u mysle, mam napisane,ze weryfikacje mam zrobic 10dpt, to jest piatek. U nas mozna jeszcze zrobic wynik w sobote, w niedziele nie ma opcji, w pon swieto tez nie i tak rozkminiam kiedy by bylo dobrze.. nie bylo ovitrelle, 5 dniowy zarodek, jak myslicie???
U mnie wyszło już 7dpt i wynik 63 wiec śmiało idz np czwartek i sobota powtórka ☺️ Trzymam kciuki ✊

@Murawa wychylisz się na chwilę z krzaczorów i powiesz jak tam w Ciebie? Pusto tu bez Ciebie...

Noooo.... Dobra. Przeca się wychyliła ostatnio :p :p :p
No ma o czym pisać. Same doły na razie :(
Najważniejsze plany odłożone do marca.
W niedoczasie jestem ostatnio ze wszystkim:o:o:o
Ze względu na finanse ni damy rady wcześniej :baffled::baffled::baffled:
Starałam się Was doczytać.... Ale.... Łat to do... Niedoczas zwyciężyło_O
Opowiadaj no mi tu szybciutko co tam u Ciebie:D:D:D.
Z tego co pamiętam drugi raz lipaaa-nie lubimy:no::no::no: ale się nie podajesz i toooo lubimy✊

reklama
Przykro mi, tule mocno[emoji852]

U mnie też złe wiadomości, dzwonili z labu że nie mamy nic do mrożenie, zarodki nie rozwinęły się do blastki...
Nadzieja tylko w tym który jest w brzuszku, ale po takiej wiadomości to i wiara prawie całkowicie opadła...
[emoji22]
@Forget-me-not... Przykro mi bardzo. Wierzymy w tego Kropka, który z Tobą ✊✊✊

Do góry