Kochana trzeba wierzyć! Kiedy testujesz??? Trzymam kciuki.Przykro mi, tule mocno[emoji852]
U mnie też złe wiadomości, dzwonili z labu że nie mamy nic do mrożenie, zarodki nie rozwinęły się do blastki...
Nadzieja tylko w tym który jest w brzuszku, ale po takiej wiadomości to i wiara prawie całkowicie opadła...
[emoji22]
reklama
Kochana nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci żebyś to Ty była teraz kolejną na forum która zaliczy naturalsika!![emoji8][emoji8]
Wiem że to wydaje się jakąś abstrakcją, ale widzisz że cuda się tu zdarzają...
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
Relanium przy tym transferze nie biorę, pomyślałam że zastosuje się do zaleceń lekarza i biorę tylko no-spe czasem jak coś delikatnie zaboli.
W pracy nie byłam już kilka miesiecy i jak się uda tym razem to oleje ja całkiem i zostaje przynajmniej na pierwszy trymestr w Polsce. A jak nie to wracam zaraz do UK się odkuć[emoji6]
No to zycze zebys zostala u nas FOREVER juz i zebysmy na kawki z wozeczkami chodzily [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Ja tez zaawsze sie czuje jak kretynka robiac test ciazowy bo @ sie chwle spoznia
A nie myslisz z moze u ciebie to akurat ciaza ?
Kochana a po co robisz badania genetyczne? Czy mozna cos zrobic jesli sie okaze ze cos jest nie tak? Pytam bo ze wzgledu na te moje ciaze tez bym sie wybrala, a tez jestem z okolic Łodzi.
Moze byc taka mozliwosc ale po tylu latach....
Genetyka po to ze jesli wyjdzie cos nie tak to np rezygnujemy z moich komorek i wtedy dawczyni... w tym sensie
Naprawic sie nie da ale poznac przyczyne sie da...
U nas z 15 komorek w zasadzie 1 prawidlowa blastocysta, 3 z 6 doby i wszystkie dosc slabe
Zadnej implantacji...
Stad zalecenie zbadania kariotypow
Niektore kliniki przed ivf obowiazkowo badaja kariotypy...
Apola
Fanka BB :)
U mnie wyszło już 7dpt i wynik 63 wiec śmiało idz np czwartek i sobota powtórka Trzymam kciukiMasz rację... ja jeszcze do wczoraj (6dpt) uwazalam,ze jestem nad wyraz spokojna, zaden stres, zupelnie inaczej niz przy pierwszym razie a od poludnia zaczął sie jakis dół, chodziłam bardzo nerwowa, nabuzowana, troche mnie rano jakby ćmil brzuch i polknelam pierwsza nospe, dzis tez mnie troche pobolewa, z drugiej strony niz wczoraj.. obiecałam,ze tym razem ani sikanca ani wczesniej bety. Ale siedze u mysle, mam napisane,ze weryfikacje mam zrobic 10dpt, to jest piatek. U nas mozna jeszcze zrobic wynik w sobote, w niedziele nie ma opcji, w pon swieto tez nie i tak rozkminiam kiedy by bylo dobrze.. nie bylo ovitrelle, 5 dniowy zarodek, jak myslicie???
Netiaskitchen
Przykro mi ale brawo za pozytywny tor myslenia bo w końcu się uda.Właśnie otrzymałam moje wyniki i niestety się nie udało ...
jest mi smutno, ale cóż, trzeba żyć dalej....
Apola
Masz wierzyć z całych sil! My wierzymyPrzykro mi, tule mocno[emoji852]
U mnie też złe wiadomości, dzwonili z labu że nie mamy nic do mrożenie, zarodki nie rozwinęły się do blastki...
Nadzieja tylko w tym który jest w brzuszku, ale po takiej wiadomości to i wiara prawie całkowicie opadła...
[emoji22]
Apola
Przykro mi bardzo, zbieraj siły do dalszej walki i czekamy na wiadomościWłaśnie otrzymałam moje wyniki i niestety się nie udało ...
jest mi smutno, ale cóż, trzeba żyć dalej....
@Murawa wychylisz się na chwilę z krzaczorów i powiesz jak tam w Ciebie? Pusto tu bez Ciebie...
Noooo.... Dobra. Przeca się wychyliła ostatnio
No ma o czym pisać. Same doły na razie
Najważniejsze plany odłożone do marca.
W niedoczasie jestem ostatnio ze wszystkim
Ze względu na finanse ni damy rady wcześniej
Starałam się Was doczytać.... Ale.... Łat to do... Niedoczas zwyciężył
Opowiadaj no mi tu szybciutko co tam u Ciebie.
Z tego co pamiętam drugi raz lipaaa-nie lubimy ale się nie podajesz i toooo lubimy
reklama
@Forget-me-not... Przykro mi bardzo. Wierzymy w tego Kropka, który z TobąPrzykro mi, tule mocno[emoji852]
[emoji22]
Podziel się: