reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja w pierwszej ciazy w pierwszym trym jadlam tylko kiwi. Ogromne ilosci. Od miesa i slodyczy mnie odrzucilo, a obie te rzeczy uwielbiam. W drugim trym mi przeszlo i jadlam wszystko, a slodycze i frytki to tonami. Efektem tego bylo +18kg [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja już mam +15kg do przodu i boję się że ciężko będzie potem to zrzucić po ciąży....

reklama
Ja w pierwszej ciazy w pierwszym trym jadlam tylko kiwi. Ogromne ilosci. Od miesa i slodyczy mnie odrzucilo, a obie te rzeczy uwielbiam. W drugim trym mi przeszlo i jadlam wszystko, a slodycze i frytki to tonami. Efektem tego bylo +18kg [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja już mam +15kg do przodu i boję się że ciężko będzie potem to zrzucić po ciąży....

Tydzien po porodzie mialam - 10kg, miesiac pozniej zostalo mi 4kg. Jestem 2,5 roku po porodzie, mam nadal +1,5kg, ale nic nie robilam, zeby to zrzucic, wiec nie dziwne. A karmilam tylko 3 miesiace.
Spokojnie, przy niemowlaku kg spadna same.

Kiwi wcinalam tez na poczatku bardzo duzo, ale gdzies czytałam, ze zapobiega to poronieniom..powiem tak mi sie przytylo w nogach i brzuch, a tak to nie widzę po sobie Ale z poczatku wymioty to jadlam malo, potem duzo a teraz chyba najmniej Zrzucimy dziewczyny zobaczycie Ja mieso, mleko, do dzisiaj nie jem duzo, zjem banana, winogrono, zupe i ziemniaki haha

reklama
Do góry