Daj znać od razu, bo stresuję się za Ciebie tak jak za siebie . To, że kciuki trzymam to wiadoma sprawaJadę dzisiaj na betę ale dopiero po pracy, także wyniki będą pewnie ok 19 dopiero...
reklama
W HolandiiSpokojnie.... różne przypadki były na forum więc musisz być dobrej myśli!!!!
Gdzie podchodziliscie do ivf i inseminacji?
Właśnie wszystko przeanalizowaliśmy i żadnych dziwnych wydarzeń ... mieliśmy wręcz nadzieje , ze będzie o niebo lepiej , bo od 2 miesięcy „ dieta płodności” , suplementy dla facetów ../ a tu taka wiadomość ... szok ... maz załamany , a ja już nie mam siły na nic ...Kochana nie martw sie na zapas. Podobno proces tworzenia spermy nie jest do konca zbadany co moze oznaczas poprawy i pogorszenie nie do konca wiadomo z jakiej przyczyny.
Moze byl stres jakis? Moze antybiotyk brany? Goraczka?
Moze cos bral albo leczyl inna rzecz i taki efekt? infekcja?
Skoro bylo ok to zapewne jednorazowa „sytuacja”
Zaleca napewno kolejne badanie! W ostatecznosci mozna robic biopsje jadre jak dziewczyny pisza...
Skarbulenka
Fanka BB :)
Musisz być silna i dla siebie i dla męża tym bardziej. Facet to przeżywa inaczej, dla niego to jest wielki cios... Ale jeśli u Was były wcześniej plemniki to i jestem pewna że teraz też będą... jak nie chcesz czekać do tego 17 to niech mąż pójdzie zrobi badanie nasienia dla świętego spokoju wcześniej. Ale nie ma się co załamywać.Właśnie wszystko przeanalizowaliśmy i żadnych dziwnych wydarzeń ... mieliśmy wręcz nadzieje , ze będzie o niebo lepiej , bo od 2 miesięcy „ dieta płodności” , suplementy dla facetów ../ a tu taka wiadomość ... szok ... maz załamany , a ja już nie mam siły na nic ...
monikao777
PrivPuki co beta rośnie ale to jeszcze za wcześnie bo dziś 16dpt
Łatwo powiedzieć .. teraz okazuje się ze problem jest nie tylko po mojej stronie , ale tez męża .. nasze marzenie być rodzicami gaśnie ...Musisz być silna i dla siebie i dla męża tym bardziej. Facet to przeżywa inaczej, dla niego to jest wielki cios... Ale jeśli u Was były wcześniej plemniki to i jestem pewna że teraz też będą... jak nie chcesz czekać do tego 17 to niech mąż pójdzie zrobi badanie nasienia dla świętego spokoju wcześniej. Ale nie ma się co załamywać.
Skarbulenka
Kobieto uspokoj się!!!! Nie ma co panikowac!!!!!Łatwo powiedzieć .. teraz okazuje się ze problem jest nie tylko po mojej stronie , ale tez męża .. nasze marzenie być rodzicami gaśnie ...
U nas wogole nie było plemników w nasieniu, zero!!!!!! I wiem doskonale co czujesz bo przechodziłam przez to samo co Ty!!!! Tylko Wy jesteście w lepszej sytuacji bo przynajmniej wcześniej mieliście plemniki. A to że teraz wyszło że ich nie ma, wcale nie oznacza że już wcale ich nie będzie!!!! Opanuj się!!!! Musisz być wsparciem dla swojego męża A nie od razu zakładać czarny scenariusz!!!!
a moze to jest to ? "...Po stwierdzeniu braku plemników w nasieniu trzeba rozważyć, czy ejakulat do badania został oddany prawidłowo, a w szczególności – czy nasienie zostało oddane w całości. Plemniki są nierównomiernie rozmieszczone w ejakulacie i przy braku części nasienia może się zdarzyć, że do analizy zostanie wzięta objętość niezawierająca męskich gamet" .Właśnie wszystko przeanalizowaliśmy i żadnych dziwnych wydarzeń ... mieliśmy wręcz nadzieje , ze będzie o niebo lepiej , bo od 2 miesięcy „ dieta płodności” , suplementy dla facetów ../ a tu taka wiadomość ... szok ... maz załamany , a ja już nie mam siły na nic ...
Właśnie wszystko przeanalizowaliśmy i żadnych dziwnych wydarzeń ... mieliśmy wręcz nadzieje , ze będzie o niebo lepiej , bo od 2 miesięcy „ dieta płodności” , suplementy dla facetów ../ a tu taka wiadomość ... szok ... maz załamany , a ja już nie mam siły na nic ...
Przede wszystkim stres nie pomaga!
Czasem jak sie za bardzo chce to nie wychodzi wtedy wlasnie wiem cos o tym[emoji2]
A ile bylo dni abstynencji przed badaniem?
reklama
We wtorek maz „ odświeżał „ nasienie ... nie możliwe żeby przez dwa dni nie powstały nowe ...Przede wszystkim stres nie pomaga!
Czasem jak sie za bardzo chce to nie wychodzi wtedy wlasnie wiem cos o tym[emoji2]
A ile bylo dni abstynencji przed badaniem?
Podziel się: