Być może masz racje .. ale ta wiadomość spadła na nas jak grom z jasnego nieba ../ u męża zawsze było ok .. zawsze był problem” tylko” po mojej stronie ..: najgorsze teraz czekanie do wizyty .. chociaz lekarz w rozmowie telefonicznej sam był w szoku .Kobieto uspokoj się!!!! Nie ma co panikowac!!!!!
U nas wogole nie było plemników w nasieniu, zero!!!!!! I wiem doskonale co czujesz bo przechodziłam przez to samo co Ty!!!! Tylko Wy jesteście w lepszej sytuacji bo przynajmniej wcześniej mieliście plemniki. A to że teraz wyszło że ich nie ma, wcale nie oznacza że już wcale ich nie będzie!!!! Opanuj się!!!! Musisz być wsparciem dla swojego męża A nie od razu zakładać czarny scenariusz!!!!
reklama
Skarbulenka
Fanka BB :)
Na pewno to boli i jest ciężko to przyswoić skoro wcześniej było wszystko ok. Ale nie ma co panikowac niepotrzebnie. Zobacz ja jestem już w 8 miesiącu ciąży i wszystko jest możliwe więc głowa do góry, Ty też będziesz mamusia.Być może masz racje .. ale ta wiadomość spadła na nas jak grom z jasnego nieba ../ u męża zawsze było ok .. zawsze był problem” tylko” po mojej stronie ..: najgorsze teraz czekanie do wizyty .. chociaz lekarz w rozmowie telefonicznej sam był w szoku .
Na poprawę humoruByć może masz racje .. ale ta wiadomość spadła na nas jak grom z jasnego nieba ../ u męża zawsze było ok .. zawsze był problem” tylko” po mojej stronie ..: najgorsze teraz czekanie do wizyty .. chociaz lekarz w rozmowie telefonicznej sam był w szoku .
Chyba mogę to umieścić?
Śliwka12345
Dziewczyny co to jest te puste jajo plodowe? Czy jak ja miałam badany zarodek to też jest opcja ze takie coś może mi się przytrafić?
DziękiNa poprawę humoru
Chyba mogę to umieścić?
Netiaskitchen
A myślałam przed chwilą o Tobie . Jak się czujesz?Ja już po histeroskopii. Właśnie wracam do domu. Znalezione i usunięte 2 polipy endometrialne. Teraz jest czysto. W kolejnym cyklu mogę podchodzić do transferu. @AleAle27 prośba o dopisanie do kalendarza na 14.11 wizyta i decyzja o transferze
A robili ci też ten scratching endometrium?
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was, przyjmiecie mnie? Proszę odpowiedzcie, bo jest Was tu dużo i jesteście ekspertkami, czy robiłyście może in vitro na Polnej w Poznaniu?albo czy polecacie jakąś inną klinikę w Poz? Jestem załamana, przeszłam przez krótki protokół w Kriobanku w Białymstoku i nic z tego Za kilka dobrych tygodni będę podchodzić drugi raz. I dlatego moje pytanie. Nie wiem gdzie ....
Mam jeszcze 3 blastki. Nie wiem co jest u mnie wskazaniem , oprócz 1 niedrożnego jajowodu niby wszystko w porządku. Przyczyna musi być gdzieś głębiej, tylko jest jeszcze nie odkryta. Może na grudniowej histeroskopii się coś wyjaśni - w sumie to chciałabym żeby coś znaleźli, wtedy chociaż by było wiadomo gdzie jest problem. Dziękuję za ciepłe słowaBaardzo bardzo mi przykro. Czekalam na inna wiadomosc od ciebie. Wiem jak to boli. A ty kochana w jakiej jestes sytuacji? Masz jakies zarodeczki? Mysle ze pora chyba pogłebic analize. Przypomnisz co u ciebie jest wskazaniem do in vitro? Moze razem tu z dziewczzynkami cos dla ciebie wymyslimy Wiem ze teraz boli ale podobno nie ma sytuacji bez wyjscia/ TRZYMAJJJ SIE serduszko
reklama
Skarbulenka
Fredka A miałaś robiona laparoskopie?Mam jeszcze 3 blastki. Nie wiem co jest u mnie wskazaniem , oprócz 1 niedrożnego jajowodu niby wszystko w porządku. Przyczyna musi być gdzieś głębiej, tylko jest jeszcze nie odkryta. Może na grudniowej histeroskopii się coś wyjaśni - w sumie to chciałabym żeby coś znaleźli, wtedy chociaż by było wiadomo gdzie jest problem. Dziękuję za ciepłe słowa
Ja też miałam jeden jajowod niedrozny I po udroznieniu go od razu zaszłam w ciążę
Podziel się: