reklama
Piszą dziewczyny, żeby sięnie załamywać i nie poddawać !!! Podobno są sposoby na podniesienie AMH .. wrócę do domu i będę szperać w internatach .. nie byłam świadoma , ze takie niskie mam ....U mnie dopiero lipa. Mam 31 lat i amh 0,8. Podchodzimy do 3 procedury z duszą na ramieniu. Mam całkiem inny zestaw leków i zmieniliśmy klinikę. Albo się uda, albo to koniec.
Faktycznie Telepatia Ja idę w czwartek, ale jutro może się odważne rano na sikańca oszukańca heheW tym samym momencie pisałyśmy
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Też trzymam kciukaski[emoji110][emoji110][emoji110]Witajcie dziewczyny. Ja rowniez proszę Was o kciuki. Dzis jedziemy na transfer zaraz ogolę kopytka, wsiadamy do auta i gonimy 260km
Jestem nad wyraz spokojna, chic wczorajszy wieczor dal nam popalic. Maz moj wybral się na trening MMA i wyladowalismy na izbie. Dostal takiego ciosa,ze podejrzewali pekniete zebra. Na szczescie zbite ale nie nadaje się do niczego.. anj wyprostować ani zgiac, nie wspomne o zwykłym oddychaniu. Obstawili go lekami i zyczyli powodzenia- bo zeberka goja się dlugo i paskudnie. Takze taki sobie moment wybral moj luby... zabieramy wiec szwagierka jako kierowce. Moze to na szczescie???? Ehh
Zycze wszystkim pieknego dnia , Forget... udanej i owocnej punkcji!!!
Niech się zarodeczek pięknie zadomowi i zostaje z mamusia na długie miesiące... [emoji4]
Myślę o Was cały czas. Ja miałam jechać dziś z rana ale niestety bym miała za dużo godzin do odrobienia w pracy i jadę na 100% jutro. W pracy nikt nic nie wie i ciężko by mi się było zwalniać. I tak już dziewczyny z biura gadają, że mam jazdy - zganiam to na pogodę, ale sama widzę że źle ze mną
Aneczka85_01
U mnie dopiero lipa. Mam 31 lat i amh 0,8. Podchodzimy do 3 procedury z duszą na ramieniu. Mam całkiem inny zestaw leków i zmieniliśmy klinikę. Albo się uda, albo to koniec.
Ja robiłam amh w wieku 32 lat i było 0,77 a po roku było 1,5 także ten [emoji23] niewiem od czego to zależy ale to samo labo i te same normy
Tez chodzilismy warto zawsze sie cos mozna dowiedziec:-)No pewnie, że tak najważniejsze aby z maleńka było wszystko w porządku i w końcu nadejdzie ta upragniona chwila że zobaczymy nasze szczęście na świecie
My jeszcze też wszystkiego nie mamy ale pomału zaczynam już ogarniać aby już w połowie listopada mieć wszystko i być spakowana do szpitala
Teraz na szkole rodzenia chodzimy
frustratio
Piszą dziewczyny, żeby sięnie załamywać i nie poddawać !!! Podobno są sposoby na podniesienie AMH .. wrócę do domu i będę szperać w internatach .. nie byłam świadoma , ze takie niskie mam ....
Wiem, wiem. Sama teraz faszeruje się 2x ovarin, 2x dhea eljot, 2x ubichinol, 3000j wit d3, olej z wiesiolka. Podobno też wit C jesy dobra. Jak coś znajdziesz to daj znać
reklama
W takim razie trzymam kciuki za jutro, zapoczątkuj dobrą passęMyślę o Was cały czas. Ja miałam jechać dziś z rana ale niestety bym miała za dużo godzin do odrobienia w pracy i jadę na 100% jutro. W pracy nikt nic nie wie i ciężko by mi się było zwalniać. I tak już dziewczyny z biura gadają, że mam jazdy - zganiam to na pogodę, ale sama widzę że źle ze mną
Podziel się: