Kompletnie nic nie czuję, wszystko jest inaczej za każdym transferem. Raz jestem pełna nadzieji a zaraz potem widzę swój brzuch w siniakach i sobie myślę, że bym to wszystko jeb...a i dała sobie spokój. Potem się uspokajam i mówię sobie, że i tak się nie poddam. i takie jazdy mam od paru dni już . Czas do psychiatry sie udać chyba
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ja 35 lat w styczzniu 36. z AMH niemam prblemu przy PCOS 7,4Hej dziewczyny . Czy są tu 35-37latki? Jakie jest u Was AMH ? U mnie 0,8 .. jestem załamana ....
a jak kochana masz ze spniem i apetytem?Tez chodzilismy warto zawsze sie cos mozna dowiedziec:-)
Ruda08
Dlatego ja właśnie zrobiłam histero w zeszłym miesiącu a w przyszłym tygodniu mam punkcjęMi ostatnio lekarz który robił histeroskopie powiedział że dobrze robić transfer w następnym cyklu po histeroskopii. Ponoć większe szanse że zarodek się zagniezdzic.
Aduś16
Super lekarz. jedyne co to Invicta juz nie ta sama.. Dzis sie zszokowalam jak mi powiedzieli w rejestracji ze za krotka konsultacje telefoniczna (musze potwierdzić termin transferu jaki moj doktor ma ustalic z embriologiem) place 200zl! To więcej niż wizyta na miejscu wraz z USG.. gdyby każdy był jak doc P ta trudna walka była by łatwiejsza zdecydowanie...On mi transfer ostatnio robił
Apola
Na betę nie poleciałam ale korci bardzo no i jutro coś czuje ze bede pierwsza pod laboratorium. U mnie brzuch całkiem całkiem , mam nadzieje ze będzie tak do końca dnia a u Was ?Apola, Juchaa_87 jak samopoczucie?
Haha nie Ty jedna masz takie jazdy zapewniam CięKompletnie nic nie czuję, wszystko jest inaczej za każdym transferem. Raz jestem pełna nadzieji a zaraz potem widzę swój brzuch w siniakach i sobie myślę, że bym to wszystko jeb...a i dała sobie spokój. Potem się uspokajam i mówię sobie, że i tak się nie poddam. i takie jazdy mam od paru dni już . Czas do psychiatry sie udać chyba
No to prawda, mogli by czasami wykazać trochę więcej empatii a nie tylko kasa i kasa...Super lekarz. jedyne co to Invicta juz nie ta sama.. Dzis sie zszokowalam jak mi powiedzieli w rejestracji ze za krotka konsultacje telefoniczna (musze potwierdzić termin transferu jaki moj doktor ma ustalic z embriologiem) place 200zl! To więcej niż wizyta na miejscu wraz z USG.. gdyby każdy był jak doc P ta trudna walka była by łatwiejsza zdecydowanie...
reklama
Liliana87
Cos w tym jest, mi amh spadlo bardzo po cp a potem laparoskopii, a jak po roku robilam na wizyte do kliniki to znow sie poprawilo i to znacznie. A nic specjalnego nie robilam procz brania kwasow foliowych. Musialbym zajrzec w dokumenty,zeby dokladnie napisac o ile.
Ja robiłam amh w wieku 32 lat i było 0,77 a po roku było 1,5 także ten [emoji23] niewiem od czego to zależy ale to samo labo i te same normy
Podziel się: