Ja bez zmian, czyli żadnych objawów, i cholera wie czy to dobrze czy źle....Siedzę grzecznie w domu ale myśle żeby iść jutro, tak mnie korci już! A jak Wy się czujecie ?
reklama
Apola
Fanka BB :)
A jakie miałaś odczucia przy poprzednich transferach ? Dopytuje bo martwi mnie to ze brzuch boli już tyle dni a 3 i 4 dpt było ciężko.Kompletnie nic nie czuję, wszystko jest inaczej za każdym transferem. Raz jestem pełna nadzieji a zaraz potem widzę swój brzuch w siniakach i sobie myślę, że bym to wszystko jeb...a i dała sobie spokój. Potem się uspokajam i mówię sobie, że i tak się nie poddam. i takie jazdy mam od paru dni już . Czas do psychiatry sie udać chyba
Aneczka85_01
Cos w tym jest, mi amh spadlo bardzo po cp a potem laparoskopii, a jak po roku robilam na wizyte do kliniki to znow sie poprawilo i to znacznie. A nic specjalnego nie robilam procz brania kwasow foliowych. Musialbym zajrzec w dokumenty,zeby dokladnie napisac o ile.
Gin powiedziała ze najlepiej zrobić 3 raz zeby zobaczyć czy któryś wynik nie jest błędem . Podobno amh się nie zmienia na lepsze
Apola
Ostatnio znalazłam na forum ten schemat rozwoju zarodka 3 i 5 dniowego i jak mi się bóle zaczęły 3 dnia po a miałam 5 dniowa blastke to jakoś sobie to tłumaczyłam i patrzę w ten schemat i patrzę i tłumacze sobie ze to dobrze bo implantacją itp ale to moje urojenia haha... potem mija kilka dni i kurczę jak to teraz tłumaczyć a przypadków jest tyle co nas tu i zycze nam żeby każdej strzeliło bez względu na objawyJa bez zmian, czyli żadnych objawów, i cholera wie czy to dobrze czy źle....
Pójdźka
Liczą za wszystko jak za zboże ! Mi za trzy telefony po transferze tzw opieka nad implantacja policzył 450 zł. Masakra I wogole mam wrażenie że naciagaja na kasę!Super lekarz. jedyne co to Invicta juz nie ta sama.. Dzis sie zszokowalam jak mi powiedzieli w rejestracji ze za krotka konsultacje telefoniczna (musze potwierdzić termin transferu jaki moj doktor ma ustalic z embriologiem) place 200zl! To więcej niż wizyta na miejscu wraz z USG.. gdyby każdy był jak doc P ta trudna walka była by łatwiejsza zdecydowanie...
Tego samego nam wszystkim życzęOstatnio znalazłam na forum ten schemat rozwoju zarodka 3 i 5 dniowego i jak mi się bóle zaczęły 3 dnia po a miałam 5 dniowa blastke to jakoś sobie to tłumaczyłam i patrzę w ten schemat i patrzę i tłumacze sobie ze to dobrze bo implantacją itp ale to moje urojenia haha... potem mija kilka dni i kurczę jak to teraz tłumaczyć a przypadków jest tyle co nas tu i zycze nam żeby każdej strzeliło bez względu na objawy ☺
Miałam bóle brzucha, raz mocne raz słabsze, te wszystkie ciągnięcia, wielkie i bolące piersi - raz nawet sobie wkręciłam mdłości w nocy, ale to było tylko z przeżarcia . Przy pierwszym razie tylko od razu dostałam okres w spodziewanym dniu, a przy drugim razie okresu nie było, dopiero po odstawieniu lekówA jakie miałaś odczucia przy poprzednich transferach ? Dopytuje bo martwi mnie to ze brzuch boli już tyle dni a 3 i 4 dpt było ciężko.
bazylia128
A jakie u Ciebie były wskazania do in vitro bo nie pamietam. Parametry meza ?A jakie miałaś odczucia przy poprzednich transferach ? Dopytuje bo martwi mnie to ze brzuch boli już tyle dni a 3 i 4 dpt było ciężko.
Ruda08
I właśnie dlatego nie przeszłam do Invicty. Ja mam numer prywatny mojej dr I jeszcze nigdy nie dopłacałam za konsultacje telefoniczneLiczą za wszystko jak za zboże ! Mi za trzy telefony po transferze tzw opieka nad implantacja policzył 450 zł. Masakra I wogole mam wrażenie że naciagaja na kasę!
reklama
Ja mieszkam za granica i nie mam tu zbytnio dostępu do takich rzeczy .. wit d3 od lat suplementuje .. a olej z wiesiołka tylko na początku cyklu , do owulacji . Dam damWiem, wiem. Sama teraz faszeruje się 2x ovarin, 2x dhea eljot, 2x ubichinol, 3000j wit d3, olej z wiesiolka. Podobno też wit C jesy dobra. Jak coś znajdziesz to daj znać
Podziel się: