Cudownie ...tak a znacie jakieś sposoby ???Ja jeszcze chwilka 37 lat - w zeszłym roku amh 1,32. Po 2 stymulacji 7 pęcherzyków, 4 blastocysty, a teraz 11tc naturalnego cudu
Spokojnie, wcale nie jest złe, a podobno można nawet podnieść jego wartość.
reklama
Pamiętaj, ze liczy się jakość a nie ilość Wiec trzeba wierzyc, ze choć bedzie mniej to lepszej jakości i więcej się ładnie zapłodni.
Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i wierze, ze tak bedzie[emoji173]️[emoji173]️
O ktorej masz zabieg?
Ja powoli wracam do żywych i nawet wczoraj udało się przetrwać dzień bez drzemki A to nie lada wyczyn. Na szczescie nudności i wymioty w miarę mnie omijają i oby tak zostało.
12.11 mam prenatalne i już troszke zaczynam się obawiać. Ale wierze mocno, ze bedzie Ok.
Dziś wybieram się za spodniami ciążowym, bo jakoś w normalnych już złe mi się siedzi
Ale i tak czasami nie wierze w to, ze mam w brzuchu małego człowieczka
Az sie milo czyta)))) w koncu spotkalo Cie to szczescie )))
O 9.30 punkcja. Niby wiem, że czasem i z mniejszej ilości komorek wychodzi więcej zarodków, ale jakość i tak stresik jest...
Wrzuć nam tu kiedyś foteczke brzuszka jak już będzie troszkę większy i zarażaj nim nas wszystkie...[emoji173]
Bedzie dobrze[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Zobaczysz!!
anielka0612
Fanka BB :)
Stresik to rzecz chyba naturalna i wcale się nie dziwie, ze jest Dobrze pamietam jak sama panikowalam w majuO 9.30 punkcja. Niby wiem, że czasem i z mniejszej ilości komorek wychodzi więcej zarodków, ale jakość i tak stresik jest...
Wrzuć nam tu kiedyś foteczke brzuszka jak już będzie troszkę większy i zarażaj nim nas wszystkie...[emoji173]
Trzeba byc dobrej mysli, żeby komóreczki nie były zestresowane i pozniej owocnie seksily się na szkielku
Brzuszek to raczej jeszcze nie od bobo tylko bardziej ciąża spozywcza mój organizm chyba sam czuje, ze trzeba odrobić straty wagowe, bo o niemal każdej porze wola „jeeessccc”
Sporo jest specyfików, które ponoć poprawiaja jakość i ilość jajeczek. Ja w pierwszej stymulacji miałam 6 jajeczek i 2 zarodki. W drugiej już było znacznie lepiej i brałam np. wit C, Dhea, melatonine, która jest mega silnym oksydantem. Wiem, ze dziewczyny brały jeszcze koenzym Q10, ale przy wysokich NK jest niewskazany, Lkarnityne. I sporo orzechów jadłam, głównie brazylijskich.Cudownie ...tak a znacie jakieś sposoby ???
A dziękuje kochana Można wierze, ze każda i Ciebie to spotkaAz sie milo czyta)))) w koncu spotkalo Cie to szczescie )))
Netiaskitchen
Nie zawsze AMH tak prosto zalezy od wieku. Czasem i mlodsze dziewczyny maja niskie wyniki niestety. Ja mam 36 lat i AMH mialam badane przed procedurą czyli na początku 2018. Było wtedy ponad 8. Teraz na pewno mniej.Hej dziewczyny . Czy są tu 35-37latki? Jakie jest u Was AMH ? U mnie 0,8 .. jestem załamana ....
Aduś16
Ja 36 lat ale ostatnio badalam w wielu 29 I bylo 1.4 :O ale za kazdy razem kilka blastocyst bylo, ostatnio stymulacja 5. Nadal korzystam z tamtych mrozakow wiec AMH nie badalam ponownie, tez sie boje jak bedzie taka koniecznosc.. To badania to nie wyrocznia jednakHej dziewczyny . Czy są tu 35-37latki? Jakie jest u Was AMH ? U mnie 0,8 .. jestem załamana ....
Aduś16
U Dr Sten..aA u kogo się leczysz jeśli mogę spytać?
motylek24
39 lat i amh 2.2Hej dziewczyny . Czy są tu 35-37latki? Jakie jest u Was AMH ? U mnie 0,8 .. jestem załamana ....
Netiaskitchen
Ja teraz w czwartek będę mieć histeroskopię , brak innych wskazań oprócz dwóch nieudanych transferów. Ale lekarz chce sprawdzic czy na pewno nic tam nie ma co by utrudniało zagnieżdżenieNie mam zadnych wskazan poza tym ze zaden zarodek sie nie przyjal. Musialam wymusic to badanie (na nfz) i czekam na okres i po nim bede je dopiero miec... zanim podejde do kolejnej procedury chce poszukac glebiej przyczyn...
reklama
Ja teraz w czwartek będę mieć histeroskopię , brak innych wskazań oprócz dwóch nieudanych transferów. Ale lekarz chce sprawdzic czy na pewno nic tam nie ma co by utrudniało zagnieżdżenie
No to brawo dla Twojego lekarza! Moj ciagle tylko mowil, ze nie ma wskazan...
Daj znac jak bylo a wynik biopsji endometrium kiedy bedziesz miala??
Podziel się: