Progesteron besins tez bralam plus luteina dopochwowo i estroferm.bralam po transferze.Tak zakonczony sukcesem za niecaly miesiac powitamy na swiecie Nasza upragniona corcie Mozesz miec wahania progesteronu faktycznie.Ja tez swirowalam, ze sie nie uda, ze jest zle a sie udalo maz wierzyl od poczatku ze sie uda Bedzie dobrze zobaczysz Transfer mrozaka czy swiezy?Nie biorę luteiny tylko Progesteron Besins doustnie. W mojej klinice lekarz nie przepisuje luteiny tylko zawsze właśnie ten lek który ja biorę. Właściwie nie wiem dlaczego...
Twój transfer zakończony pozytywnie?
Strasznie się stresuję, naczytalam się o ciążach pozamacicznych i innych strasznych rzeczach... Jak pewnie każda z Was swiruje przed beta.
reklama
misis188
Fanka BB :)
E zas bez przesady. Napiecie jest juz wyrównane wszystko jest ok. Coprawda jeszcze nie chodzi a skonczyl juz 14 m-cy ale jest wysoki bardzo i rehabilitantka mi nawet mowila ze jak pozniej bedzie chodzik to będzie dla niego dobrze. Do 7 tc gdzies brałam po 6 dziennie - 3x2 a później tez pewno sie zdazalo alw nie w takich ilościachTo bardzo współczuję, nie miałam pojęcia. Duzo nospy przyjmowalas w trakcie ciąży?
olciak2689
Początkująca w BB
Świeży, 3 dniowy zarodek. Ja oprócz Progesteronu biorę jeszcze prolutex w zastrzykach raz dziennie.Progesteron besins tez bralam plus luteina dopochwowo i estroferm.bralam po transferze.Tak zakonczony sukcesem za niecaly miesiac powitamy na swiecie Nasza upragniona corcie Mozesz miec wahania progesteronu faktycznie.Ja tez swirowalam, ze sie nie uda, ze jest zle a sie udalo maz wierzyl od poczatku ze sie uda Bedzie dobrze zobaczysz Transfer mrozaka czy swiezy?
Mam nadzieję bo chyba już nie będę w stanie pozwolić sobie na kolejne podejście a mrozakow brak...
motylek24
Jutro możesz na betę się wybrać Zobaczysz co się dzieje. Jak beta w tym dniu zero to niestety na 99 % się nie powiodło.3 dniowy zarodek
Artemida90
Mi lekarz powiedział "jak będę na siłach " Także poczekalam do miesiączki i zaczełam. Przed transferem musiałam się zabezpieczac
Dziękuje za odpowiedz, no mi już ochota się pojawia ale boje się trochę żeby czegoś nie podrażnić a z drugiej strony bardzo potrzebuje bliskości. Hormony mi szaleją po tej stymulacji
Zuzula2016
Zaciekawiona BB
A na betę po transferze blastocysty można 7dpt się wybrać? Powinno już coś być?Jutro możesz na betę się wybrać Zobaczysz co się dzieje. Jak beta w tym dniu zero to niestety na 99 % się nie powiodło.
motylek24
Powinno już coś wyjść. Tylko potem i tak trzeba powtarzać i trochę nerwów stracić. Większość tutaj jest niecierpliwychA na betę po transferze blastocysty można 7dpt się wybrać? Powinno już coś być?
Śliwka12345
Tak. U mnie już 6dpt byloA na betę po transferze blastocysty można 7dpt się wybrać? Powinno już coś być?
Zuzula2016
Zaciekawiona BB
W takiej kwestii chyba niecierpliwość to norma [emoji6] ja mam niby objawy podobne jak po ostatnim udanym transferze, ale infekcja mnie męczy. I się boję tego kichania [emoji29] Ale może zaczekam choć do 9dpt.Powinno już coś wyjść. Tylko potem i tak trzeba powtarzać i trochę nerwów stracić. Większość tutaj jest niecierpliwych
reklama
Zuzula2016
Zaciekawiona BB
Wysoki miałaś już wtedy wynik?Tak. U mnie już 6dpt bylo
Podziel się: