Śliwka12345
Fanka BB :)
A co jest u ciebie wskazaniem?Bede brała przy nastepnym transferze jeden zastrzyk co 3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co jest u ciebie wskazaniem?Bede brała przy nastepnym transferze jeden zastrzyk co 3 dni
No to nie miałam pojęcia o tym !Sa badania na ten temat. Wiadomo nospa od czasu do czasu nie zaszkodzi, hurtowe ilosci juz moga.
Ja nie wzielam nigdy ani tabletki, za to ppdobnie jak Misis magnezu sporo lykalam. U nas problemu z napieciem miesniowym nie bylo.
Moim zdaniem ruch to najlepsze co może być jeśli nie masz przeciwskazania nie rezygnuj.Moze po transferze zrezygnuj lub zwolnij do minimum.Hej dziewczyny mam pytanie do Was , czy chodzicie w tym wszytskie na siłownie , bieganie jakis fitness ? Bo ja sie przez te całe procedury przestałam chodzić na siłownie , źle sie z tym czuje , chętnie bym wrocila tylko znów jestem przed transferem i niewiem co robić , leki tez powodują ze mam strasznego lenia , i samopoczucie kiepskie czy Wy tez macie takie odczucia ?
Wycięło moja odp i jakoś błąd mi się pojawia bede walczyć z aplikacjaHej dziewczyny mam pytanie do Was , czy chodzicie w tym wszytskie na siłownie , bieganie jakis fitness ? Bo ja sie przez te całe procedury przestałam chodzić na siłownie , źle sie z tym czuje , chętnie bym wrocila tylko znów jestem przed transferem i niewiem co robić , leki tez powodują ze mam strasznego lenia , i samopoczucie kiepskie czy Wy tez macie takie odczucia ?
[
U mnie podobnie jak u Ciebie brak dsow. Mam tylko jeden. Ale kir aa. Będę mieć cykl wczesniej to zadrapanie endometrium i od 1 dnia po transferze accofil.A co jest u ciebie wskazaniem?
Trzymam kciukiJa już po transferze Rety mam taka nadzieje, że się uda, ale jednocześnie boje się że nic z tego nie wyjdzie. Cała masa emocji. Finalnie podali mi 1 zarodek a 2 zamrozili.
A co na to twoj gin?U mnie podobnie jak u Ciebie brak dsow. Mam tylko jeden. Ale kir aa. Będę mieć cykl wczesniej to zadrapanie endometrium i od 1 dnia po transferze accofil.
Tak. I w związku z tym synek chodzil na rehabilitacjęBoże pierwszy raz słyszę o oslabionym napięciu mięśniowym u dziecka. To zostało stwierdzone przez lekarza?