Bede brała przy nastepnym transferze jeden zastrzyk co 3 dniA ty też bierzesz? Ja nie czytam. Lekarz wie co robi. Ja praktycznie nic po tym nie czuje.
reklama
Tak dzisiaj pierwszy dzień bez nospy, ale jakiejś różnicy nie zauważyłam pozostaje poczekać jeszcze parę dni i wszystko będzie wiadomo.Tyle ile nas tu tyle objawów, mi brzuch nie daje specjalnie odpocząć dlatego brałam dwie nospy max dzisiaj i zaraz wezmę następna. Mnie zupełnie odwrotnie martwi to ze boli i ze to skurcze a organizm odrzuca ciąże. Dużo leżę i pije wodę, magnez biorę już od dawna. Ciężko mi określić czy to skurcze czy nie dlatego się denerwuje. Mam nadzieje ze minie mi to. Dzisiaj pierwszy dzień jesteś bez nospy ? Dobrze pamietam
misis188
Fanka BB :)
Ja bralam do 7 tc po chyba 6 tabletek dziennie. Na ciążę nie zaszkodzi ale ja bym radzila duzo magnezu zamiast nospy bo ona moze powodować osłabione napięcie mięśniowe u dziecka. Moj tak mial i w kikejnej ciąży nospy nie tykne na pewno. Co do objawow to każda moze mieć inne lub ich nie miec. U mnie przy biochemicznej zadnych boli, nic. Po kolejnej ryczałam jak głupia ze znowu sir pewno nie udało bo wszystko boli jak na okres. Imieniny mamy beta pozytywna. Imieniny męża jest serduszko dziś bąbelek ma 14 m-cy. Polecam kupić puzzle i układać - odciągnąć głowę od myśleniaDziewczyny potrzebuje pomocy. Martwię się dzisiaj i to już mocno. Cały dzień ( 3dpt) boli mnie brzuch jak na okres choć nie identycznie ( ciągnie od kręgosłupa). Czasami zakłuje z lewej a raz z prawej ( sporadycznie) ale cały dzień z niewielkimi przerwami odczuwam podbrzusze. Podpowiedzcie proszę czy u Was było podobnie? Boje się ze mój organizm odrzuci ciąże a ja mam jakieś skurcze które trudno mi zidentyfikować.
Czy nospa by mogła pomoc czy zaszkodzi ?
Elizabeth68
Boże pierwszy raz słyszę o oslabionym napięciu mięśniowym u dziecka. To zostało stwierdzone przez lekarza?Ja bralam do 7 tc po chyba 6 tabletek dziennie. Na ciążę nie zaszkodzi ale ja bym radzila duzo magnezu zamiast nospy bo ona moze powodować osłabione napięcie mięśniowe u dziecka. Moj tak mial i w kikejnej ciąży nospy nie tykne na pewno. Co do objawow to każda moze mieć inne lub ich nie miec. U mnie przy biochemicznej zadnych boli, nic. Po kolejnej ryczałam jak głupia ze znowu sir pewno nie udało bo wszystko boli jak na okres. Imieniny mamy beta pozytywna. Imieniny męża jest serduszko dziś bąbelek ma 14 m-cy. Polecam kupić puzzle i układać - odciągnąć głowę od myślenia
Witamitawegaminka
Hey dziewczynki, chcialam sie pochwalic ,ze u mnie na usg super. Ciaza prawidlowa,koncze drugi miesiac dziecko ma juz prawie 3 cm. Za 2 tyg dopiero mam pomalu leki odstawiac. Na usg widac caly zarys malego czlowieczka♡. Na weekend pojechalam odpoczac i whkorzustac ostatnie sloneczko. Wroce to nadrobie czytanko. Pozdrawiam.
nieagatka
Sa badania na ten temat. Wiadomo nospa od czasu do czasu nie zaszkodzi, hurtowe ilosci juz moga.Boże pierwszy raz słyszę o oslabionym napięciu mięśniowym u dziecka. To zostało stwierdzone przez lekarza?
Ja nie wzielam nigdy ani tabletki, za to ppdobnie jak Misis magnezu sporo lykalam. U nas problemu z napieciem miesniowym nie bylo.
Liliana87
Cudownie [emoji173]Hey dziewczynki, chcialam sie pochwalic ,ze u mnie na usg super. Ciaza prawidlowa,koncze drugi miesiac dziecko ma juz prawie 3 cm. Za 2 tyg dopiero mam pomalu leki odstawiac. Na usg widac caly zarys malego czlowieczka♡. Na weekend pojechalam odpoczac i whkorzustac ostatnie sloneczko. Wroce to nadrobie czytanko. Pozdrawiam.
Netiaskitchen
Super wieściHey dziewczynki, chcialam sie pochwalic ,ze u mnie na usg super. Ciaza prawidlowa,koncze drugi miesiac dziecko ma juz prawie 3 cm. Za 2 tyg dopiero mam pomalu leki odstawiac. Na usg widac caly zarys malego czlowieczka♡. Na weekend pojechalam odpoczac i whkorzustac ostatnie sloneczko. Wroce to nadrobie czytanko. Pozdrawiam.
Witamitawegaminka
Ja w gyncentrum placilam 1000zl za histeroskopieW Novum diagnostyczna 2300, zabiegowa 2570zl. Ja miałam zabiegowa +wycinki do badania histopatologicznego około 3tys
reklama
Zuzula2016
Zaciekawiona BB
Dziewczyny. Mam straszny kryzys. Dziś 3dpt. W dniu transferu córka zachorowała, katar, kaszel, wymioty... idealnie na ten dzień. Wiadomo, podzwigalam ja nieraz, zaczęło boleć gardło, teraz mi się puścił katar z nosa. Do tego mam brzuch wielki jak balon, i w środku balon. Wyglądam jak w 4ym miesiącu, nie wiem jak ja w poniedziałek wrócę do pracy, w nic się nie mieszcze [emoji29] a przez ta infekcje i dźwignie mam wrażenie, że wszystko na nic [emoji29][emoji29][emoji29]
Podziel się: