nieagatka
Fanka BB :)
Cii [emoji12]Powtorka z rozrywki sie nie liiiiiczyyyy [emoji23]
Liczy sie, bo wiernie czytam od prawie 4 lati sie ucze od madrzejszych glow tutaj [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cii [emoji12]Powtorka z rozrywki sie nie liiiiiczyyyy [emoji23]
Teraz do łóżka i dzień księżniczkiDziewczyny ja właśnie wracam po transferze do domu. Wszystko brzebieglo bardzo sprawnie. Przed wizyta u Dr potem zabieg i 30 min odpoczynku. Mąż jedzie ostrożnie cały zestresowany ☺. Teraz zostaje czekać i uzbroić się w cierpliwość ☺
I zrobiłaś jakaś ? HahhahahNie pomogę w kwestii tabletek ziołowych ale gdyby o mnie chodziło to bym na pewno to skonsultowała z lekarzem. Nigdy nie wiadomo co może zaszkodzić stymulacji. Starałam się zająć głowę... i przyspieszyć czas po pracy porządki w całym domu, nawet zestaw do zrobienia czapki na drutach kupiłam
Gratulacje U mnie transfer był na 5 dni po planowej owulacji. Zależne jest to tez od grubości endometrium.Muszę się wam pochwalić dzis zamrozlil mi 4 blastki jeszcze jedna została zobaczymy czy dojdzie jutro i bedzie mrożona
jestem mega przeszczesliwa jutro wizyta u lekarza [emoji4][emoji4][emoji4][emoji8][emoji8][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji8] w którym dniu robia transwer przy mrozaczkach ? 1 listopada mam dostac miesiączke
Ja właśnie wracam po transferze z embriglue i według naszego lekarza i wewnętrznych badań kliniki warto przy 5 dniowych zarodkach jednak przy 3 dniowych już nie polecają. Nie dawno tez pytałam na forum. Opini jest wiele ale my się zdaliśmy na lekarza. Trzymam kciukiDziewczyny. Dzwoniłam właśnie zapytać o nasze trzy maleństwa. Dwa są piękne, jeden troszkę odbiega. Ale dziela się nadal. Czekamy jeszcze jutro i w czwartek transfer zaplanowany.
Tu mam pytanie. Czy któraś z Was korzystała z embrioglue? Zaproponowali nam jego użycie. Macie jakieś opinie na ten temat, warto wziąć pod uwagę?
Damy rade wszystkie♡ ja dalej nie dowierzam ,ze jestem w ciazy...ciagle sie boje ze cos sie okaze nie tak i orzez to nie umie w pelni cieszyc sie ciaza. Moze po tym 3 miesiacu juz bede spokojniejsza@nieagatka i @OlaMaKota1234 też jakoś w okolicach
My właśnie też czekamy na blastusie. Do czwartku. Oby wszystko poszło jak należy. Pewnie też się zdecydujemy na tą opcję. Kiedy będziesz testowac? Trzymam mocno kciuki [emoji173][emoji110]Ja właśnie wracam po transferze z embriglue i według naszego lekarza i wewnętrznych badań kliniki warto przy 5 dniowych zarodkach jednak przy 3 dniowych już nie polecają. Nie dawno tez pytałam na forum. Opini jest wiele ale my się zdaliśmy na lekarza. Trzymam kciuki [emoji110]
Tez w gyncentrum odrazu zqproponowali mi histero przed proceduraU mnie to było jedno z badań przed następnym transferem