U mnie to było jedno z badań przed następnym transferemLekarz zasugerował, po dwóch nieudanych transferach. Żeby sprawdzić czy nie ma żadnych przeszkód w jamie macicy, jak nie ma to transfer w kolejnym cyklu, jak coś znajdą to będą zwalczać. Nigdy nie miałam robionej histeroskopii
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam wielką prośbę. Czy ma ktoras z Was euthyrox lub Letrox50? Mam wizytę u endo dopiero 12 listopada a zabraknie mi dawki 50. Nie wiem ile tabletek dokładnie jak wrócę do domu to napisze ile dokładnie. Będę wdzięczna za pomoc
Objawy pojawiaja sie i znikaja.Dziewczyny, mam pytanie do tych, ktore byly juz w ciazy. Od dwoch dni przestal mi bolec brzuch zostaly same mdlosci. Dzis to mdlosci byly tylko rano. Co prawda jutro mam wizyte u lekarza wiec sprawdze czy wszystko jest z brzdacem w porzadku ale czy to normalne ze takie objawy zanikaja ? To 7 tydzien.
Jednego dnia dzieje sie wszystko, a innego nic. Nie martw sie. Wszystko jest dobrze.
Nie nie, jeszcze nie. Dopiero w lutym. Teraz jestem w 23 tygodniu.Będę na rekovelle to wiem teraz łykam suplementy
A już urodziłaś? Kurczę coś mi swita twoja pozytywna beta
A immunologie tez bedziesz znow ogarniac ?
Witamitawegaminka
To mamy roznice tygodnia tylko:*Ja korzystałam z tego kalkulatora
Wg niego masz skonczony 8t1d czyli jesteś w trakcie 9tego
Ja jestem 7t1d
Powtorka z rozrywki sie nie liiiiiczyyyy [emoji23]Ja tez z czasow przed Toba [emoji6]
Netiaskitchen
Znaczy robiłaś czy miałaś robić gdyby transfer się nie udał?U mnie to było jedno z badań przed następnym transferem
Apola
Nie pomogę w kwestii tabletek ziołowych ale gdyby o mnie chodziło to bym na pewno to skonsultowała z lekarzem. Nigdy nie wiadomo co może zaszkodzić stymulacji. Starałam się zająć głowę... i przyspieszyć czas po pracy porządki w całym domu, nawet zestaw do zrobienia czapki na drutach kupiłamDziewczyny czy w trakcie stymulacji ( przed punkcją) braliście jakieś tabletki na uspokojenie ? Ja z tego stresu spac po nocach nie mogę - cały czas boli mnie głowa i brzuch .. czy jakieś ziołowe można brać ? Ktoś to konsultował ze swoim lekarzem ?Ja mam dopiero wizytę w pt , ale do tego czasu zwariuje .. pfffff...
Ja mam euthyrox50 napisz, cos wykombinujemyHej dziewczyny. Mam wielką prośbę. Czy ma ktoras z Was euthyrox lub Letrox50? Mam wizytę u endo dopiero 12 listopada a zabraknie mi dawki 50. Nie wiem ile tabletek dokładnie jak wrócę do domu to napisze ile dokładnie. Będę wdzięczna za pomoc
reklama
Podziel się: