reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Mam wielką prośbę. Czy ma ktoras z Was euthyrox lub Letrox50? Mam wizytę u endo dopiero 12 listopada a zabraknie mi dawki 50. Nie wiem ile tabletek dokładnie jak wrócę do domu to napisze ile dokładnie. Będę wdzięczna za pomoc

Dziewczyny, mam pytanie do tych, ktore byly juz w ciazy. Od dwoch dni przestal mi bolec brzuch zostaly same mdlosci. Dzis to mdlosci byly tylko rano. Co prawda jutro mam wizyte u lekarza wiec sprawdze czy wszystko jest z brzdacem w porzadku ale czy to normalne ze takie objawy zanikaja ? To 7 tydzien.
Objawy pojawiaja sie i znikaja.
Jednego dnia dzieje sie wszystko, a innego nic. Nie martw sie. Wszystko jest dobrze.

Dziewczyny czy w trakcie stymulacji ( przed punkcją) braliście jakieś tabletki na uspokojenie ? Ja z tego stresu spac po nocach nie mogę - cały czas boli mnie głowa i brzuch .. czy jakieś ziołowe można brać ? Ktoś to konsultował ze swoim lekarzem ?Ja mam dopiero wizytę w pt , ale do tego czasu zwariuje .. pfffff...
Nie pomogę w kwestii tabletek ziołowych ale gdyby o mnie chodziło to bym na pewno to skonsultowała z lekarzem. Nigdy nie wiadomo co może zaszkodzić stymulacji. Starałam się zająć głowę... i przyspieszyć czas :) po pracy porządki w całym domu, nawet zestaw do zrobienia czapki na drutach kupiłam ☺️

reklama
Do góry