G
gość_AL19
Gość
@OlaMaKota1234 zmieniłam w kalendarzu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tylko jak tak wariuje widzę ....
Chyba na grupie nikogo nie ma za moich czasów staraczek? A może komuś się jeszcze nie udało i walczy ?
Mam rezultat, pobrali w sumie 36 komórek. Pytałam 2 razy bo myślałam ze źle usłyszałam. Zalecenia tylko leżenie i ewentualnie toaleta. Zero ciężkich prac. Dużo pic. W tym tygodniu jeszcze badanie krwi i 24.10 badanie usg. 12.11 spotkanie z doktor prowadząca i wtedy dowiemy się ile mamy zamrożonych zarodków i wtedy tez będziemy układać plan pod transfer [emoji4] trzymajcie kciuki za dorodne blastki
Tez mam 7tydzien. Jednego dnia boli mnie brzuch, innego spokoj. Jednego kreci mi sie w glowie i mam mini mdlosci, drugiego nic. Przez wiekszosc czasu nie mam zadnych dolegliwosci.Dziewczyny, mam pytanie do tych, ktore byly juz w ciazy. Od dwoch dni przestal mi bolec brzuch zostaly same mdlosci. Dzis to mdlosci byly tylko rano. Co prawda jutro mam wizyte u lekarza wiec sprawdze czy wszystko jest z brzdacem w porzadku ale czy to normalne ze takie objawy zanikaja ? To 7 tydzien.
Będę na rekovelle to wiem teraz łykam suplementyJa zaskoczylam ale pojawiam sie raz na czas tutaj.
Udalo sie przy 6 transferze.
Super ze sie przeniosłas! Oby 10 był skuteczny!
Jakie teraz dla Ciebie szykuja leki itp?
Tutaj musiałabym negocjowaćJa to chyba jestem jeszcze z czasów przed Tobą hehe [emoji12]
Zdecydowałaś sie na histero? Czo tam lekarz zasugerował? Po co teraz chce ja zrobic?@AleAle27 dpopiszesz mnie na 30.10 na histeroskopię pls? No więc u mnie taki plan, dopiero w kolejnym cyklu jak wszystko będzie ok mogę nastawiać się na transfer.
Jestem jakos dziwniej spokojna jak mam objawy ciazy ! To invitro zle wplywa na psychike. Tak bardzo wyczekujemy dziecka ze gdy juz jestesmy w ciazy to fiksujemy...Normalne [emoji846] tylko się cieszyć dobrym samopoczuciem