reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Malo sie dziewuszki udzielam ale podczytauje w kazdej wolnej chwili:) ja dzis rano to zawal...wstaje 3:30 siusku ...wstaje z kibelka a tam kap kap kap brazowa ciecz jak stara krew i cala wkladka jak poczatek okresu. Ja palpitacje,placz budze mojego a maz na to ze jak beda bole czy zywa krew to jedziemy na IP ale jak bez boli i tylko braz to mam zasnac do rana nie stresowac maluszka i do ginekologa zasuwac. Ale jak tu spac...wyzylam sie na nim oczywiscie ,ze nie panikuje jak ja:( rano lece do lekarza a lekarz na to ,ze z naszym dzidziem ok serce bije i mam sie obserwowac i ,ze albo przy rosciaganiu macicy cos sie uszkodzilo albo jak mialam podane dwa zarodki a przyjal sie jeden to ten jeden jakos kiedys musi stamtad wyleciec i sie oczyscic i ze braz to stara krew i z dzidziem ok a zywej krwi nie ma bo badal. Normalnie ze lzami w oczach szlam do tego lekarza. Dzidziol to mnie o zawal przyprawi zanim zdaze urodzic :)
Pociesze cie u mnie brązowe jak widzę to luzik palpitacji dostaje po całej składce żywej krwi.Mi cal y czas mówili jak brązowe to nic jak czerwono konsultowac

reklama
Noooo wierze , ze lekko nie jest .. ale pewnie każdego dnia będzie lepiej [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Jesteś na chorobowym ?

No do końca tygodnia na pewno na chorobowym.

Przestały działać przeciwbólowe i zaczęło mnie wzdymac, pomaga oddanie moczu i wypuszczenie gazów. Pije ile mogę, wypiłam już raczej więcej niż zalecone i nie bardzo wiem czy takie objawy faktycznie są prawidłowe. Zobaczymy jutro

Do góry