reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie kochane !
Wiem ze jestescie skarbnica wiedzy .Jestem po 3 nieudanych transferach.Immunologia przebadana. Jak ma wygladac synchronizacja slyzowki z zarodkiem w sensie 5 dniowej bladtocysty .jesli zaczynam progesteron na cyklu sztuczny w poniedzialek kiedy wypadnie transfer??? Bardzo dziekuje za pomoc

reklama
Witajcie kochane !
Wiem ze jestescie skarbnica wiedzy .Jestem po 3 nieudanych transferach.Immunologia przebadana. Jak ma wygladac synchronizacja slyzowki z zarodkiem w sensie 5 dniowej bladtocysty .jesli zaczynam progesteron na cyklu sztuczny w poniedzialek kiedy wypadnie transfer??? Bardzo dziekuje za pomoc
Hej! Standardowo po 5 dobach pelnych, wiec w sobotę by Ci transfer wypadal.

@redferrari - buziolki dla Alusi w stópeczki od ciotki Agu. Samochodziku Nasz czerwony - żyje , no moje Stefany leżą w zamrażarce od czerwca i czekają , bo coś tam wyskakuje. Myślę , że w przyszłym tygodniu przygrane jednego , a jak nie zostanie z nami , to do końca roku drugiego. Pozostałe 4 na 2020 se zostawimy. @Margit2018 - czytam , czytam Was z krzaków - pisz co tam u Was @ilmenau - Ty też relację zdawaj mnie tu. Dziołchy buzioki dla dziecioków od ciotki.
No już po takim czekaniu to czuję że będzie maluszek stęskniony i się na 9 MSC zadomowi! A co jak będzie Stefania?

Cześć Dziewczyny:) Wczoraj byłam na wizycie po nieudanym transferze w Invicta w Gdańsku i jak wspomniałam, ze wybieram się do dobrego immunologa z Łodzi to spotkałam się z bardzo sceptycznym podejściem do tego, wręcz lekarz odradzal mi to proponując wizytę u dr Łuka... a w celu konsultacji. Co wy o tym myślicie? Boję się ze może potem nie chcieć się zastosować do zaleceń dr P:(:( Zupełnie nie wiem co o tym myslec i co robić....
Ja bym jednak pojechała do immunologa do Łodzi na twoim miejscu, zobaczysz jakie badania Ci zleci i czy coś będzie nie tak, bo przecież wcale tak nie musi być. Wtedy najwyżej przedyskutujesz z swoim lekarzem prowadzącym zalecenia Paśnika.

Wlasnie zawsze mialam 4 dni brania prog i na 5 dobe transfer .Byl accofil encirton 15 mg . Clexane .i doszukuje sie bledu bardzo Ci dziekuje
No też na początku tak myślałam ale 2 razy po 5 pelnych dobach miałam transfer.. Miałam też badana receptywnosc bo czasami jest okno przesunięte i wtedy zmienia się dzień ale u mnie było ok więc pozostał lekarz przy tym co wcześniej.. Zapytaj lekarza co sądzi o podaniu zarodka dzień później?

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-14 Artemida90 podglądanie pęcherzyków
2019-10-16 Artemida90 podglądanie pęcherzyków
2019-10-25 Elizabeth68 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-25 Witamitawegaminka USG❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

Kogo dopisać do kalendarza?:)
Mnie poproszę 13 listopad echografia 1 trymestru

reklama
Zostaly nam 2 ostatnie zarodki na jednej slomce do tego kir aa maz hlac c2c2 ana 3 + mutacje .doc sugeruje podac 2 zarodki . Zmienilam lekarza do tej pory odwiedzilam juz wielu magikow .nie wiec co robic

Do góry