Bardzo tego @nieagatka życzę ale moim zdaniem nawet tak piękne wartości nie koniecznie to oznaczają.Ja w w dwóch przypadkach miałam takie nawet większe i jeden synek jedno serduchoTak tak wyglada na dwa bąbelki!
Gratulacje!
reklama
Ero
Zaciekawiona BB
Tak szczerze to tego dlaczego transfery się nie przyjmują nikt nie stwierdził. Może jak chwilę odpocznę to się za to zabiorę... Teraz wiem jedno czas wrócić do formy bo przez te hormony od 4 lat.. Trochę mi się przybralo wiec czas wskoczyć na bieżnie i zrobić coś dla siebie.A mysleliscie moze o komorce dawczyni? Bierzecie to pod uwage?
Lekarze mowia cos dlaczego nie udaje sie?
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jutro Ci wrzucę skany na priv to zobaczysz dokładnie. Wyszło że wszystko w normie, no i kolejny transfer był już udany. Koszt ok 3 k PLN za całośćA jaki jest koszt? Co Ci wyszlo po tym badaniu?
nieagatka
Bardzo dziekuje za mile slowa, ale ja poprosze jedno [emoji16] Dwojka rozwalilaby system (moj prywatny nerwowy [emoji6]).Bardzo tego @nieagatka życzę ale moim zdaniem nawet tak piękne wartości nie koniecznie to oznaczają.Ja w w dwóch przypadkach miałam takie nawet większe i jeden synek jedno serducho
A tak powaznie to tez nie wydaje mi sie, zeby te wartosci byly az tak wysokie.
bazylia128
Moge też prosic o priv tych badan? Bardzo ladnie proszeJutro Ci wrzucę skany na priv to zobaczysz dokładnie. Wyszło że wszystko w normie, no i kolejny transfer był już udany. Koszt ok 3 k PLN za całość
No wiem, że lek p.bolowy to tylko dla mojego lepszego samopoczucia, ale kurcze, momentami muszę głowę chować w poduszkę i zaciskac dłonie z bólu. Tak więc ja wiem, że betka będzie zerowaApap mozna brac przeciwbolowo.
Ale to raczej nie pomoze tylko nie bedzie bolalo.
A moze doloz buscopan do nospy jeszcze? Duzo wody pij... kurde a moze wlasnie tym razem sie uda!? Kciuki!!
No chyba, żeby miał się stać cud, tyle, że ja w cuda i zabobony nie wierzę
Śliwka12345
3 tysiące?Jutro Ci wrzucę skany na priv to zobaczysz dokładnie. Wyszło że wszystko w normie, no i kolejny transfer był już udany. Koszt ok 3 k PLN za całość
Netiaskitchen
Eh, też tak myślałam jak zaczynaliśmy. Właściwie jak zaczynaliśmy się badać to myślałam że wystarczy indukcja owulacji i już. No może inseminacja. Nie myślałam o ivf. Ale okazało się że nie ma dla nas innej drogi. Poplakalam się, mąż był załamany, ale pozbieralismy się, odlozylismy kasę i podeszlismy do in vitro. Myślałam że ono się po prostu udaje. Mialam długą, hormonalnie wykanczajaca ale owocną stymulacje, ryzyko hiperki ale piękne zarodki,wszystkie zostały zamrożone.pierwszy nieudany transfer, stracone 2 najładniejsze kropki i zalamalam się. Gdyby nie forum to nie wiem jak by było teraz. Wtedy zrobiliśmy te badania endo i wyszły dobrze, reszta wyników w normie, podeszłam do drugiego transferu nie licząc na nic i się udało. Zresztą tyle jest tu dziewczyn, które wytrwały i którym w końcu się udało, że aż łezki mi czasem ciekną po policzkach jak czytam ich historie. Uda nam się kiedyś wszystkim. Tylko trzeba solidny pancerzyk założyć i się nie poddawać choćby nie wiem co!!!Wydaje mi się że najgorsze co możemy sobie pomyśleć w naszym przypadku to to że ciąża z in vitro jest szybka i prosta... Ja głupia tak myślałam że podjedziemy do procedury i pyk i będzie a tu dupa... Boże daj cierpliwość i siłę...
Margit2018
Lianaaa za mało prób żeby się załamywać. Niestety trzeba od jutra dalej walczyć. Novum to dobra klinika. Pamiętaj uda się.Wszystkie podstawowe a z tych zaawansowanych mam limfocyty, mthfr, trombofilia i kariotyp.
reklama
Netiaskitchen
Yes, ale invicta to droga klinika pewnie można gdzieś zrobić taniej3 tysiące?
Podziel się: