Gość gość ANNA
Fanka BB :)
Aha, i betka go potwierdziła??
Wczoraj dostałam wynik bety , a dzis zrobiłam sikacza, żeby sobie sprawdzić czy juz sie pojawi coś no i taka delikatna kreseczka druga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, i betka go potwierdziła??
OK, a jaki wynik betki?Wczoraj dostałam wynik bety , a dzis zrobiłam sikacza, żeby sobie sprawdzić czy juz sie pojawi coś no i taka delikatna kreseczka druga.
172,1 wiec dość wysoki wynik ale jeszcze jutro idę powtórzyć czy będzie dalszy dobry przyrost.OK, a jaki wynik betki?
Super!!!172,1 wiec dość wysoki wynik ale jeszcze jutro idę powtórzyć czy będzie dalszy dobry przyrost.
Super! Ładny wynik172,1 wiec dość wysoki wynik ale jeszcze jutro idę powtórzyć czy będzie dalszy dobry przyrost.
Ja miałam za pierwszym razem to było z dofinansowania w Częstochowie a cała procedurę robiłam w KatowicachKto miał zapłodnienie metodą in vitro z dofinansowaniem? Mam kilka pytań...
Wiesz akurat mi na swieżaku nie wyszło A dwa transfery z śnieżynek już tak.Czasami lepiej poczekać choć wiadomo jakie to ciężkie bo chcemy szybko tu i teraz.Dziewczyny która z Was miała odroczony transfer i z jakich powodów ? Powiodło się ?
Ja maialalm odroczonu transfer 2 razy z powodu za małego endo i za niskiego progesteronu przed transferemDziewczyny która z Was miała odroczony transfer i z jakich powodów ? Powiodło się ?
U nas było na początku 10 pęcherzyków, z czego tylko jedna blastka powstała, ktorą podano mi w 5 dobie po punkcji. Na tym nasze dofinansowanie się kończy, bo nie bylo czego mrozić. Na szczescie nadzieja umiera ostatnia, tic-tac się przyjął i teraz czekamy na bicie serduszka, a wtedy będę spokojniejsza. Bedzie dobrze, trzeba w to mocno uwierzyć ‐ trzymam za Was kciuki!Cześć Dziewczyny, od kilku tygodni zerkam na to forum i różne jego strony. Jestem pełna podziwu dla waszej motywacji i wytrwałości. Razem z partnerem podeszliśmy do programu dofinansowania i jestem tydzień po punkcji. Udało się pobrać 12 pęcherzyków z czego 10 było dojrzałych i wszystkiego udało się zapłodnić. Ze względu na mój wysoki progesteron transfer został odroczony czym byłam przerażona. Udało nam się uzyskać 5 blastocyst o idealnej jakości które zostały zamrożone w 5 dobie. Reszta również ładnie dotarła do postaci blastocysty jednak wykazywały nie wielkie wady i ze względu na 5 idealnych tych nie zamrożono. Jesteśmy szczęśliwi ze nasze 5 blastocyst ma się świetnie i czekamy na następny cykl. Bede tu zaglądać i trzymam kciuki za Was ☺
Pozdrawiam