reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Cześć Dziewczyny, od kilku tygodni zerkam na to forum i różne jego strony. Jestem pełna podziwu dla waszej motywacji i wytrwałości. Razem z partnerem podeszliśmy do programu dofinansowania i jestem tydzień po punkcji. Udało się pobrać 12 pęcherzyków z czego 10 było dojrzałych i wszystkiego udało się zapłodnić. Ze względu na mój wysoki progesteron transfer został odroczony czym byłam przerażona. Udało nam się uzyskać 5 blastocyst o idealnej jakości które zostały zamrożone w 5 dobie. Reszta również ładnie dotarła do postaci blastocysty jednak wykazywały nie wielkie wady i ze względu na 5 idealnych tych nie zamrożono. Jesteśmy szczęśliwi ze nasze 5 blastocyst ma się świetnie i czekamy na następny cykl. Bede tu zaglądać i trzymam kciuki za Was ☺
Pozdrawiam
U nas było na początku 10 pęcherzyków, z czego tylko jedna blastka powstała, ktorą podano mi w 5 dobie po punkcji. Na tym nasze dofinansowanie się kończy, bo nie bylo czego mrozić. Na szczescie nadzieja umiera ostatnia, tic-tac się przyjął i teraz czekamy na bicie serduszka, a wtedy będę spokojniejsza. Bedzie dobrze, trzeba w to mocno uwierzyć ‐ trzymam za Was kciuki!

Do góry