Agniecha1508
Fanka BB :)
@Margit2018 - napewno - mi ten plivafem poleciła Nasza @ilmenau kochanieńka - serio jak dla mnie nie ma nic lepszego.Trzymaj
agniecha przyda mi się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Margit2018 - napewno - mi ten plivafem poleciła Nasza @ilmenau kochanieńka - serio jak dla mnie nie ma nic lepszego.Trzymaj
agniecha przyda mi się
No to zaczynamy trzymaćJa p
Ja właśnie ten plivafem używałam i używam i posiew super.
Właśnie dzwonili do mnie z kliniki. Transfer we wtorek!!!
A skad jesteś? Bo mam prolutex w domu 6 ampułek i mogę odsprzedać jak Ci potrzeba. Ja na razie nie potrzebujęDzisiaj to normalnie jakaś porażka z tym wszystkim... jak napisałam lekarzowi , że taki progresteron to do mnie oddzwonił i powiedział, że powinnam wykupić prolutex na najlepiej od dziś wstrzykiwać. Wyjechalismy juz dawno i po tel od lekarza zadz do kliniki ale niestety nie udało by mi się zdarzyć odebrać receptę. Może w szpitalu jakiś lekarz mi wypisze. Jeszcze raz zadz moj lekarz i powiedział, że progresterone besis , który biorę dodatkowo mam wziąć doustnie dzis i jutro . Ahhhh nie wiem co to z tego wszystkiego będzie
Lucy 89 mam pytanie jak jest tam w Kielcach? Bo ja właśnie parę dni temu stymulacje gonalem zaczelam nie podoba mi się jedna pani w rejestracji pewnie wiesz o którą chodzi a jak całe procedury przebiegaly i wogole co o nich sądzisz ja nie mam doświadczenia i ciekawa jestem czy dużo tam jest udanych transferow mnie juz zapowiedzial ze bede miala odroczony transfer
Kochana i wielkie "G" tak jak czułam. Zrobilam dziś betę, wynik bez komentarza !!!! <1.2A masz mozliwosc zrobienia bety?
Przykro miKochana i wielkie "G" tak jak czułam. Zrobilam dziś betę, wynik bez komentarza !!!! <1.2
Ja biorę gonal i ten drugi co ty od dziś mam jechac we wtorek na badania a pobieranie we czwartek mam 20 jajek po 14 mm gonal poczatkowo bralam 125 a teraz mam 132. 5 uHej Ja również działam w Kielcach
Jest to moje pierwsze podejście
U mnie stymulacja:
1dc-5dc Menopur 187,5
6dc-9dc Menopur 187,5+ Cetrotide
10dc- USG i tylko Cetrotide
Wynik 20 pęcherzyków x 20
Wieczorem zastrzyk Ovitrelle i tabletka Dostinex
11dc Jutro wieczorem tabletka Dostinex
12dc (Poniedziałek) Punkcja i oddanie nasienia od partnera
Hej Ja również działam w Kielcach
Jest to moje pierwsze podejście
U mnie stymulacja:
1dc-5dc Menopur 187,5
6dc-9dc Menopur 187,5+ Cetrotide
10dc- USG i tylko Cetrotide
Wynik 20 pęcherzyków x 20
Wieczorem zastrzyk Ovitrelle i tabletka Dostinex
11dc Jutro wieczorem tabletka Dostinex
12dc (Poniedziałek) Punkcja i oddanie nasienia od partnera
Uuuu to w takim razie mi wstyd narzekac ,ze napeczniala chodze i ze cos nie tak. Juz siedze cicho hihi.Wow!!! Pięknie!!!
Kolezanki maja po tyle jajec i zyją to ja po moich 12 nie smie narzekac hihiUuuu to w takim razie mi wstyd narzekac ,ze napeczniala chodze i ze cos nie tak. Juz siedze cicho hihi.
Kochana i wielkie "G" tak jak czułam. Zrobilam dziś betę, wynik bez komentarza !!!! <1.2