reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
Kochana czyli antybiotyku wogle nie brać?@Śliwka12345 - Śliweczko , ja walczyłam 3 m-ce z dziadostwem , najpierw ecoli , potem candida , potem grzyby : polecam zestaw . po 1, 5 tygodnia posiew wyszedł ujemny. Pliva stosuje caly czas rewelka. Provag doustny podwójna dawka , Multi-Gyn - był trzy razy dziennie. Wszystko odstawione 3 dni przed posiewem. Lactovaginal - mozna odpuścić. Najpierw faszerowali mnie antybiotykami. I chyba przez to potem wychodziły grzyby .Zobacz załącznik 1025005Zobacz załącznik 1025006
Netiaskitchen
No to szok!!! ale pozytywny oczywiście mi nie chcieli transferować od razu, ale potem to się nawet cieszyłam, bo przez tydzień chodziłam z brzuchem jak balon i ogólnie byłam jak zbity pies. Pobranych komórek 22 z czego dojrzałych 13Ja miałam około 8000 i nie miałam hiperki pobrali mi 14 komórek iii transfer nie był odroczony
Ostatnia edycja:
Agniecha1508
Ja bym spróbował bez przez tydzień.Kochana czyli antybiotyku wogle nie brać?
Ale ja nie jestem lekarzem. Ja po 2 seriach antybiotyków odpuściłam i próbowałam tym zestawem. Posiew ujemny.
Ruda08
Szczerze u mnie nie było tak źle czułam się trochę jakbym połnełabym balon, ale bardzo dużo piłam i nic mi nie było ja miałam 22 dojrzałych komórek.No to szok!!! ale pozytywny oczywiście mi nie chcieli transferować od razu, ale potem to się nawet cieszyłam, bo przez tydzień chodziłam z brzuchem jak balon i ogólnie byłam jak zbity pies. Pobrabnych komórek 22 z czego dojrzałych 13
Edit ; 12 komórek
14 pobrali z czego 12 było dojrzałych
Ostatnia edycja:
Estradiol 2000 to nie jest bardzo wysoki poziom, u mnie transfer był odroczony właśnie ze wzgledu na ryzyko hiperstymulacji, ale mialam estradiol powyżej 4000 w dniu punkcji. Chociaż pewnie mimo uniwersal ych norm każdy może mieć inny próg wrażliwości i może stąd u Ciebie takie objawy podobne do objawów hiperki. Niech szybko minie, trzymam kciuki (u mnie dojście do normy trwalo ponad tydzień, oby u Ciebie było szybciej).
U mnie estradiol byl nawet powyzej 5000 wiec mozna wiecej... po tygodniu wszystko sis unormowalo
Netiaskitchen
Wow!!! Pięknie!!!Szczerze u mnie nie było tak źle czułam się trochę jakbym połnełabym balon, ale bardzo dużo piłam i nic mi nie było ja miałam 22 dojrzałych komórek.
@Dzoannna - kochanieńka wiek . 2 pełne procedury i tylko 1 transfer. Jajek dużo ale kiepskiej jakości . wszystkie zarodki lecialy po 3 dobie.
Hmm to u mnie z 15 zaplodnionych tylko 1 w 5 dobie byla blastka i to 4bc bez szalu a pozostale 3 wg mnie pewnie byly tez cos nie tak bo dopiero w 6 dobie 3 blastki. Z zadnej beta nie drgnela... wiek 33 ale obstawiam ze cos tez jest na rzeczy... statystycznie tez szalu nie bylo w takim razie... jajek nahodowalam prawie 20
Dzień dobry dla wszystkich kobietek:-)
O 10 20 mam się zgłosić na transfer , a narazie czekam na pobranie krwi na progresteron... ciekawe czy przed transferem zdążą z wynikiem.
Pozdrawiam Was wszystkie i pozytywnego dnia :-)
Mocne kciuki!!!
reklama
Margit2018
TrzymajBoszzeee przrazilas mnie. Ja zaczelam najpierw krwawic ale pozniej mialam straszliwe skurcze. NIE WYOBRAZAM sobie miec wiekszych. Teraz od godziny dwoch godzi jest w miare spokojnie. Ja juz nie chce tego wiecej
agniecha przyda mi się@Śliwka12345 - Śliweczko , ja walczyłam 3 m-ce z dziadostwem , najpierw ecoli , potem candida , potem grzyby : polecam zestaw . po 1, 5 tygodnia posiew wyszedł ujemny. Pliva stosuje caly czas rewelka. Provag doustny podwójna dawka , Multi-Gyn - był trzy razy dziennie. Wszystko odstawione 3 dni przed posiewem. Lactovaginal - mozna odpuścić. Najpierw faszerowali mnie antybiotykami. I chyba przez to potem wychodziły grzyby .Zobacz załącznik 1025005Zobacz załącznik 1025006
Podziel się: