reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam transfer dzis. Wg mojej rozpiski jesz normalnie sniadanie, ale bez herbaty czy kawy. Leki zazywasz normalnie.
Progesteron mozesz badac po jedzeniu. Pecherz ma byc pelny.
I u mnie kosmetyki,ktorych uzywasz musza byc bezzapachowe.
Powodzenia [emoji4]
Dziękuję baardzo za odpowiedź. Jestem po pracy i też zamierzam umyć sie szarym mydłem :-)

reklama
Boszzeee przrazilas mnie. Ja zaczelam najpierw krwawic ale pozniej mialam straszliwe skurcze. NIE WYOBRAZAM sobie miec wiekszych. Teraz od godziny dwoch godzi jest w miare spokojnie. Ja juz nie chce tego wiecej :(
Same skurcze to nie czyszczenie, organizm musi pozbyc sie jaja plodowego i zluszczyc sciany bo inaczej beda musieli to zrobic w szpitalu jesli organizm Sam sobie nie poradzi :-(.

Witajcie drogie staraczki. U mnie nie ma dobrych wiadomości....niestety..... dzisiaj 10 dpt dwóch 3 dniowych mrozaków. To był mój czwarty transfer i beta znowu 0,1 ......nie mam już siły , kompletnie.........brak pomysłów, brak mrozaczków.......nie dam rady chyba już dłużej walczyć . U mnie cztery razy beta 0,1 więc chyba jestem beznadziejnym przypadkiem.

Witajcie drogie staraczki. U mnie nie ma dobrych wiadomości....niestety..... dzisiaj 10 dpt dwóch 3 dniowych mrozaków. To był mój czwarty transfer i beta znowu 0,1 ......nie mam już siły , kompletnie.........brak pomysłów, brak mrozaczków.......nie dam rady chyba już dłużej walczyć . U mnie cztery razy beta 0,1 więc chyba jestem beznadziejnym przypadkiem.
Kochana tak mi przykro :-( . Jesli to Ci choc trochę pomoże wyplacz się, daj sobie czas na poukładane w głowie wszystkiego... Przytulam mocno i wierze, że jeszcze kiedyś Ci się uda!!!!✊✊✊

Hej dziewczyny. Może któraś mi pomoże mam pierwszy cykl z aromkiem do tego dziś po raz pierwszy zrobiłam zastrzyk z bemfoli. Tyle ze tam były jakieś jednostki nie wiedziałam ile mam tego zrobić i dałam na maksa. Sama nie wien czy dobrze a ze było pozno to nie chciałam dzwonić do lekarza. Teraz mam isc na usg i zrobić zastrzyk z ovitrelle. Tyle ze zastanawiam się czy dobrze zrobiłam z ta bemfola

reklama
Baardzo mi przykro... :(

Do góry