reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Cie :-) fajnie, ze w zbliżonym czasie mamy transfer bo ja mam jutro . Przytule do siebie mrozaczka :-) , zobaczymy czy sie uda. Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!! ✊✊✊✊
Nie mogę się doczekać wtorku. Widzę że kilka osób transferuje w tym samym czasie co my. Trzymam kciuki za wszystkie, oby bety były wysokie :):)

reklama
Ja juz od 4 godzin sie czyszcze :( Teraz jest w miare wzglednie ale pierwsze trzy godziny byly nie do opisania.
Przepraszam za takie teksty. Dziewczyny wiecie moze ile to moze potrwac?
Mam nadzieje ze najgorsze juz za mna.

Ja juz od 4 godzin sie czyszcze :( Teraz jest w miare wzglednie ale pierwsze trzy godziny byly nie do opisania.
Przepraszam za takie teksty. Dziewczyny wiecie moze ile to moze potrwac?
Mam nadzieje ze najgorsze juz za mna.
Kochana jesli tylko krwawisz to znaczy ze jeszcze wszystko przed toba ale jesli mialas juz skurcze takie podobne do porodowych ktore wyzucily z ciebie platy takie podobne do watrobki i jajo plodowe to juz najgorsze za toba ale krwawic bedziesz jeszcze Przez ok 2 tyg jak przy okresie. U mnie najpierw bylo krwawienie i dopiero na drugi dzien poronilam w nocy to bylo jak porod, bylam przerazona bo w zyciu czegos takiego sie nie spodziewalam. Nagle wszystko sie otworzylo i nie da sie tego zatrzymac krew lala sie wszedzie, myslalam ze urodze wszystkie wnetrznosci co mam w srodku, wiem dokladnie jak to wszystko wygladalo bo weszlam do wanny zeby wiedziec ile krwi trace, rodzilam takie wielkie platy jak talerzyki do herbaty i jajo plodowe wielkosci normalnego jajka kurzego. Po wszystkim czolam jak sie pochwa zamknela wiec wiedzialam ze to juz koniec, krwawilam jeszcze Przez prawie 2 tyg ale to bylo takie krwawienie jak przy okresie. U mnie wszystko oczyscilo sie samo.

Kochana jesli tylko krwawisz to znaczy ze jeszcze wszystko przed toba ale jesli mialas juz skurcze takie podobne do porodowych ktore wyzucily z ciebie platy takie podobne do watrobki i jajo plodowe to juz najgorsze za toba ale krwawic bedziesz jeszcze Przez ok 2 tyg jak przy okresie. U mnie najpierw bylo krwawienie i dopiero na drugi dzien poronilam w nocy to bylo jak porod, bylam przerazona bo w zyciu czegos takiego sie nie spodziewalam. Nagle wszystko sie otworzylo i nie da sie tego zatrzymac krew lala sie wszedzie, myslalam ze urodze wszystkie wnetrznosci co mam w srodku, wiem dokladnie jak to wszystko wygladalo bo weszlam do wanny zeby wiedziec ile krwi trace, rodzilam takie wielkie platy jak talerzyki do herbaty i jajo plodowe wielkosci normalnego jajka kurzego. Po wszystkim czolam jak sie pochwa zamknela wiec wiedzialam ze to juz koniec, krwawilam jeszcze Przez prawie 2 tyg ale to bylo takie krwawienie jak przy okresie. U mnie wszystko oczyscilo sie samo.

Boszzeee przrazilas mnie. Ja zaczelam najpierw krwawic ale pozniej mialam straszliwe skurcze. NIE WYOBRAZAM sobie miec wiekszych. Teraz od godziny dwoch godzi jest w miare spokojnie. Ja juz nie chce tego wiecej :(

Boszzeee przrazilas mnie. Ja zaczelam najpierw krwawic ale pozniej mialam straszliwe skurcze. NIE WYOBRAZAM sobie miec wiekszych. Teraz od godziny dwoch godzi jest w miare spokojnie. Ja juz nie chce tego wiecej :(
Pisze zebys nie byla zaskoczona jak ja bo mi nikt nie powiedzial ze to moze tak wygladac i bylam przerazona, wpadlam w panike balam sie ze sie wykrwawie na smierc mialam po wszystkim cisnienie 72/58 maz cala noc nie spal tylko sprawdzal czy zyje ale rano pojechalam do szpitala i zrobili mi badania zeby sprawdzic czy duzo krwi stracilam i wyniki mialam lepsze niz zdrowi ludzie na codzien jakbym wcale nie ronila wiec niepotrzebnie najadlam sie tyle strachu. Wiec nie boj sie jak cos takiego sie zacznie tzn ze organizm Sam wszystko wyzucil na raz i to jest calkiem normalne, czasem dziewczyny sie oczyszczaja dlugo po trochu albo nie oczyszczaja do konca i wtedy maja lyzeczkowanie. Gdyby ktos mi wczesniej powiedzial ze to tak wyglada to bym sie tak nie bala i nie bylabym tak zaskoczona tym co sie dzialo. Trzymaj sie kochana...

reklama
Wg mnie jesli skurcze sie uspokoily to juz po wszytskim. U mnie trwalo to w sumie jakies 15h.
Odpoczywaj. Duzo sil dla Ciebie...

Do góry