reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak inny lekarz,najlepszy specjalista od usg prenatalnych ,nie daje szans na przeżycie dziecka,tor tylko kwestia czasu ,powiedział,ze musiałby cud się stać.Po amniopunkcji będzie wiadomo,czy były wady ,już nie mam nic do stracenia.Chcialabym tylko dowiedzieć się co jest z malenstwem.Napewno gdybym jeszcze raz kiedyś chciała podejść znowu,to przebadam zarodek.
Tak mi przykro kochana.. Aż nie wiem co napisać... Serce mi pęka na sama myśl i wyć mi się chce... Obyś nie straciła nadziei i siły do dalszej walki... Myślami jestem z Tobą....

reklama
Cudownie!!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Szczerze to byłam w takim szoku, ze niewiele się dowiedziałam. Ale najwazniejsze, ze jest:D:D i w dobrym miejscu, bo bałam się pozamacicznej.

Wciąż w to nie wierze, ale jestem bardzo szczęśliwa:D

Cześć dziewczyny! Zaglądam tu do Was czasem, czytam dokładnie wszystkie Wasze wiadomości , informacje o leczeniu, dobre wiadomości które dodają nadziei i niestety też te złe , które wprowadzają w smutny nastrój. @anulka36 sercem dzisiaj z Tobą, nie wiem co można napisać w takiej chwili, trzymaj się dzielnie Kochana i dużo sił żebyś mogła przez to przejść .

@Akatombo @Forget-me-not... @Dzoannna co u Was dziewczyny? Działacie dalej? Walczycie? Jaki u Was etap?

Gratuluję wszystkim które zobaczyły pozytywną betkę i tulisiam do serca dzielne Wojowniczki , które dalej walczą .

@anulka36 bardzo mocno Cię ściskam. Jestem czlowiekiem słabej wiary, ale trzymam kciuki za Was z calych sił. Moze to co napisze będzie błache, ale pomodle się po swojemu o to, aby stało się jak najlepiej dla Was. Niech zadzieję się taki cud, ktory zadziac się musi. Badz silna w tym czasie i nigdy sie nie poddawaj!

Zobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka❤❤❤
Szczerze to byłam w takim szoku, ze niewiele się dowiedziałam. Ale najwazniejsze, ze jest:D:D i w dobrym miejscu, bo bałam się pozamacicznej.

Wciąż w to nie wierze, ale jestem bardzo szczęśliwa:D
Cudownie !!! Bardzo się cieszę ;) teraz odpoczywaj i ciesz się stanem błogosławionym :biggrin2: wysyłaj nam ciążowe fluidy !

Tak inny lekarz,najlepszy specjalista od usg prenatalnych ,nie daje szans na przeżycie dziecka,tor tylko kwestia czasu ,powiedział,ze musiałby cud się stać.Po amniopunkcji będzie wiadomo,czy były wady ,już nie mam nic do stracenia.Chcialabym tylko dowiedzieć się co jest z malenstwem.Napewno gdybym jeszcze raz kiedyś chciała podejść znowu,to przebadam zarodek.
Ahhh cieżko to się czyta, z bólem w sercu ;( a ci dopiero Wy czujecie ;( bardzo Ci współczuje. Trzymaj się jakoś

Nawet nie wiem co powiedziec. Trzymam kciuki za cud a jesli sie on nie zdarzy to trzymam kciuki za siłę dla was w tym trufnym czasie.

Odpada ;( to 600 km w jedną str.

A skąd jesteś? My tu z różnych regionów, zawsze ktoś coś podpowie :)

Właśnie chyba na ta chwilę (I ile nie stchórze) piątek to będzie 9dpt 3 dniowej komórki... Nie wiem czy jeet sens...

Ja robiłam betę 11dpt 3dniowych zarodków, myślę że w 9 dpt też by było. Czekamy do piątku na dobre wieści :D

reklama
U Ciebie to wogole wyniki pod samo niebo od poczatku:) I oby tak dalej!!!A co u Was było problemem, że zdecydowaliscie się na in vitro? , jesli chcesz o tym pisać oczywiście. Ja wyniki robiłam dziś bo lekarz przesunął mi weryfikację z 17.09 pewnie ze względu na ten niski estradiol. Beta niestety nie powala, może to jeszcze pozostałos po zastrzyku:(
Beta 9,7
Estradiol 2280 pg/ml
Progesteron 34,6 ng/ml
Nie wiem co mam o tym myslec... Zmniejszać ten estradiol czy zostawić?
W skrócie mówiąc nasze problemy to: wiek, bardzo niskie AMH, przebyte dwie operacje usunięcia dużych mięśniaków, u męża złe wyniki - dwa lata temu 100% martwych plemników. Nie decydowaliśmy się od razu na in vitro, wizyty u androloga, leczenie ponad pół roku, przed in vitro jego wyniki były bardzo dobre. Lekarz nas przekonał, że jednak większe szanse z kd. To tyle, mamy jeszcze 3 mrozaczki, o które już się martwię. Ten estradiol to masz wysoki chyba a nie niski, mi się wahał pomiędzy 500 a 800 po transferze. Który masz dpt? Pregnyl dostałaś?

Do góry