reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ale sie ciesze bo udalo mi sie do Pasnika umowic na 28.10 jak bede w PL! Wizyta niby tylko 20 min I martwi mnie czy dam rade mu wszystko wytlumaczyc z mojej historii I robionych dotychczas badan?? Czy jest tak ze trwaja troche dluzej jednak te wizyty? Zrobie rozpiske najwazniejszych rzeczy..
Pasnik nie pospiesza. Wizyty trwaja tyle ile potrzeba. Jest spokojny i wszystkiego wysluchuje.

Pasnik nie pospiesza. Wizyty trwaja tyle ile potrzeba. Jest spokojny i wszystkiego wysluchuje.
Super!!! Dziekuje! Ja jestem jako pierwsza tego dnia plus to poniedzialek to mam nadzieje ze bedzie wypoczety :) A co jest dla niego najwazniejsze o nowe pacjentce zeby miec to uwzglednione w podsumowaniu jakie przygotuje przed wizyta?

Super!!! Dziekuje! Ja jestem jako pierwsza tego dnia plus to poniedzialek to mam nadzieje ze bedzie wypoczety :) A co jest dla niego najwazniejsze o nowe pacjentce zeby miec to uwzglednione w podsumowaniu jakie przygotuje przed wizyta?
Ja wzielam po prostu wszystko co mialam do tej pory zbadane.
I wyniki roznych ginekologicznych, kariotypow, trombofilii, immunologie. Ogladal wszystko

On jest zawsze super i zawsze dostępny.
Naprawde supeeerrr lekarz - taki, który na serio chce Ci pomóc.
Weź wszystkie badania i dokumenty jakie masz, resztę Ci zleci. To co będzie potrzebne.

Ja wzielam po prostu wszystko co mialam do tej pory zbadane.
I wyniki roznych ginekologicznych, kariotypow, trombofilii, immunologie. Ogladal wszystko
dzieki Kurciu Ja mam wizyte na 15.10
Ale bede dzwonic co drugi dzien moze cos wczesniej sie zwolni.
Ty wczesniej przeszlas bardzo smutne doswiadczenie = puste jajo plodowe ? Dostalas jakies zalecenia od pasnika ? pewnie nie chcesz do tego wracac. Przepraszam ze przywoluje zle wspomnienia...

dzieki Kurciu Ja mam wizyte na 15.10
Ale bede dzwonic co drugi dzien moze cos wczesniej sie zwolni.
Ty wczesniej przeszlas bardzo smutne doswiadczenie = puste jajo plodowe ? Dostalas jakies zalecenia od pasnika ? pewnie nie chcesz do tego wracac. Przepraszam ze przywoluje zle wspomnienia...
Spoko, nie mam traumy z tego powodu.
Przeszlam 6 transferow. I po 2gim nieudanym pojechalam do Pasnika z cala przebadana immunologia. Niewiele mogl mi zlecic, tylko Encorton i heparyne. Bo immunologia byla ok a Encorton bardziej z powodu endometriozy.
Pozniej po 4tym transferze mialam puste jajo plodowe. A po 6tym sie udalo.
Ale po kazdym nieudanym do niego pisalam i nic mi nie mogl wiecej poradzic. Jedynie zwiększyl dawke Encortonu z 10mg na 15 i tyle. I powiedzial ze moge wziac intralipid po scratchingu.

reklama
Do góry