reklama
Pasnik nie pospiesza. Wizyty trwaja tyle ile potrzeba. Jest spokojny i wszystkiego wysluchuje.Dziewczyny ale sie ciesze bo udalo mi sie do Pasnika umowic na 28.10 jak bede w PL! Wizyta niby tylko 20 min I martwi mnie czy dam rade mu wszystko wytlumaczyc z mojej historii I robionych dotychczas badan?? Czy jest tak ze trwaja troche dluzej jednak te wizyty? Zrobie rozpiske najwazniejszych rzeczy..
Aduś16
Fanka BB :)
Super!!! Dziekuje! Ja jestem jako pierwsza tego dnia plus to poniedzialek to mam nadzieje ze bedzie wypoczety A co jest dla niego najwazniejsze o nowe pacjentce zeby miec to uwzglednione w podsumowaniu jakie przygotuje przed wizyta?Pasnik nie pospiesza. Wizyty trwaja tyle ile potrzeba. Jest spokojny i wszystkiego wysluchuje.
Ja wzielam po prostu wszystko co mialam do tej pory zbadane.Super!!! Dziekuje! Ja jestem jako pierwsza tego dnia plus to poniedzialek to mam nadzieje ze bedzie wypoczety A co jest dla niego najwazniejsze o nowe pacjentce zeby miec to uwzglednione w podsumowaniu jakie przygotuje przed wizyta?
I wyniki roznych ginekologicznych, kariotypow, trombofilii, immunologie. Ogladal wszystko
On jest zawsze super i zawsze dostępny.Super!!! Dziekuje! Ja jestem jako pierwsza tego dnia plus to poniedzialek to mam nadzieje ze bedzie wypoczety A co jest dla niego najwazniejsze o nowe pacjentce zeby miec to uwzglednione w podsumowaniu jakie przygotuje przed wizyta?
Naprawde supeeerrr lekarz - taki, który na serio chce Ci pomóc.
Weź wszystkie badania i dokumenty jakie masz, resztę Ci zleci. To co będzie potrzebne.
bazylia128
dzieki Kurciu Ja mam wizyte na 15.10Ja wzielam po prostu wszystko co mialam do tej pory zbadane.
I wyniki roznych ginekologicznych, kariotypow, trombofilii, immunologie. Ogladal wszystko
Ale bede dzwonic co drugi dzien moze cos wczesniej sie zwolni.
Ty wczesniej przeszlas bardzo smutne doswiadczenie = puste jajo plodowe ? Dostalas jakies zalecenia od pasnika ? pewnie nie chcesz do tego wracac. Przepraszam ze przywoluje zle wspomnienia...
Szczescie1986
Ile kosztuje pierwsze podejście do in vitro w novium u Lewego? Chodzi mi o takie pełne ze stymulacjami itd
Spoko, nie mam traumy z tego powodu.dzieki Kurciu Ja mam wizyte na 15.10
Ale bede dzwonic co drugi dzien moze cos wczesniej sie zwolni.
Ty wczesniej przeszlas bardzo smutne doswiadczenie = puste jajo plodowe ? Dostalas jakies zalecenia od pasnika ? pewnie nie chcesz do tego wracac. Przepraszam ze przywoluje zle wspomnienia...
Przeszlam 6 transferow. I po 2gim nieudanym pojechalam do Pasnika z cala przebadana immunologia. Niewiele mogl mi zlecic, tylko Encorton i heparyne. Bo immunologia byla ok a Encorton bardziej z powodu endometriozy.
Pozniej po 4tym transferze mialam puste jajo plodowe. A po 6tym sie udalo.
Ale po kazdym nieudanym do niego pisalam i nic mi nie mogl wiecej poradzic. Jedynie zwiększyl dawke Encortonu z 10mg na 15 i tyle. I powiedzial ze moge wziac intralipid po scratchingu.
Marzycielka7
U mnie na usg już wyszła .. i oczywiście objawy - bolące obfite miesiączki , wzdęcia , bóle jelit ..
To ja tak nie mam
reklama
nieagatka
Tez nie mialam. U mnie nie bylo objawow, regularne okresy, owulcja. W trakcie okresu bol, ale znosny. Diagnoza mnie bardzo zaskoczyla.To ja tak nie mam
Podziel się: