Zaszkodzić nie zaszkodzi, a myśle ze może bardzo nam pomoc .. konsultował to ktoś ze swoim lekarzem czy tak na własna rękę ???Kurczę czytam o tej akupunkturze i tez sie nad nia zastanawiam...
reklama
Ja - z ginekologiem i Paśnikiem. Oboje zalecali aku.Zaszkodzić nie zaszkodzi, a myśle ze może bardzo nam pomoc .. konsultował to ktoś ze swoim lekarzem czy tak na własna rękę ???
Aduś16
Fanka BB :)
Lecze się u mojego gina który leczy w Invicta, Czy można na własną rękę zrobić te badania bez wizyty u immunologa? Ja mieszkam za granicą więc z czasem krucho ale może przed wyjazdem dam radę je zrobić bez zlecenia od lekarza? czy je trzeba konkretnego dnia cyklu robić?A Ty leczysz sie u immunologa czy w klinice zlecili steryd i intralipid na NK. Wiem że @sandra777.12 miała wysokie NK i jej ladnie spadły tylko nie pamietam po jakim czasie... Tylko ona miala badanie z krwi a Ty chyba NK maciczne?
Na innym forum jest dziewczyna której po intralipidzie NK rosły i okazalo się ze ma chyba nietolerancje na soje...
Tak accofil jest na kiry. Jest bardzo duzo badań immuno ktore mają wplyw na niepowodzenia: cytokiny, kiry, allo mlr, rozne przeciwciala, ANA itp wiec chyba lepiej najpierw zacząć od wizyty u immunologa...
Trzymaj się kochana.
Nic nie konsultowałam. Sama szukałam i od dziewczyn tu wiem, że może pomóc. Zresztą coraz więcej klinik po to sięga. Moja nieeee.Dziekuje serdecznie za relacje ☺Mieszkam w Holandii i jutro pójdę dowiedzieć się jak to tutaj wyglada . A czy akupunkturę konsultowałas z lekarzem. ?
Ja placilam 100 zł za 45 min i 100 zł za 30 min konsultacje lekarska przed akupunkuturą.Ile kosztuje jeden zabieg akupubktury ? Wiesz moze ile kosztuje za mężczyznę?
Duuuzo te 150 zl zdzierusy
Intralipid może właśnie ponieść Nk! Toć tam soja sama.... Dlatego ja nie ryzykuje z nim..A Ty leczysz sie u immunologa czy w klinice zlecili steryd i intralipid na NK. Wiem że @sandra777.12 miała wysokie NK i jej ladnie spadły tylko nie pamietam po jakim czasie... Tylko ona miala badanie z krwi a Ty chyba NK maciczne?
Na innym forum jest dziewczyna której po intralipidzie NK rosły i okazalo się ze ma chyba nietolerancje na soje...
Tak accofil jest na kiry. Jest bardzo duzo badań immuno ktore mają wplyw na niepowodzenia: cytokiny, kiry, allo mlr, rozne przeciwciala, ANA itp wiec chyba lepiej najpierw zacząć od wizyty u immunologa...
Trzymaj się kochana.
loreleielia
Aktywna w BB
Witaj w klubie. Przeszłam 3 pełne stymulacje i ani jednego zastrzyku sobie sama nie zrobiłam, choć próbowałam- wymiękłam. Zawsze albo mąż, albo do zabiegowego latałam- ile się nasłuchałam,że "taka duża a się boi" od pielęgniarek...Dzień dobry.
Podziwiam was dziewczyny ile wy się kłujecie. A ja fujara nie umiem sobie zastrzyku z gonalu zrobić. Dzisiaj lubego biedak budziłam.
Ja dziś po wizycie serduszko bije wszystko ok uff odetchnęłam lekką ulgą za 2 tygodnie kolejna wizyta. Cytrynka122 wpisz mnie na kolejna wizytę 05.09.2019r.
Marzycielka7
To dawka taka w sam raz-też tyle miałam.
Marzycielka wiem jak ciężko chciałabym pocieszyć ale wiem jak jest trudno w tej sytuacji.
Trzeba czasu ,będę mocno trzymać kciuki aby się udało zajść w ciąże.
[emoji8]
reklama
Cytrynka122
@Natalia2507 Super wieści kochana ❤❤ Dopisalam to będzie podglądanie maluszka czy kontrolna?Ja dziś po wizycie serduszko bije wszystko ok uff odetchnęłam lekką ulgą za 2 tygodnie kolejna wizyta. Cytrynka122 wpisz mnie na kolejna wizytę 05.09.2019r.
Podziel się: