reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam pol h przed i pol h po. Facetom ponoc bardzo pomaga na nasienie. Przed transferem naklucia mialy na celu podudzic endometrium i macice a ta po zabiegu tez rozluznic. Przed transferem jedna igla poszla w glowe, jedna w ucho, po jednej w nadgarstki, po jednej w stopy(podbicie), kilka w dolna czesc brzucha i trzy na dolna czesc kregoslupa. Po transferze w zasadzie podobnie tylko w rece juz w innym miejscu, na stopach wiecej igiel lacznie z palcami, na plechach juz nie i w innym miejscu w ucho. Samo uklucie malo przyjemne, ale po transferzez nie wiem czy tez nie przez relanium i muzyke- przysnęlam[emoji85]
Ile kosztuje jeden zabieg akupubktury ? Wiesz moze ile kosztuje za mężczyznę?

Godzine przed transferem 1, potem wieczorem w dniu transferu tez 1 i na 2dpt 2x1.
Dzięki kochana to i ja wezmę to relanium 2 razy dziennie[emoji6]
A co u Ciebie? Jak samopoczucie? Bierzesz jeszcze accofil? A Ty masz haplotyp kir AA czy BX z brakujacymi ważnymi kirami?
Mam AA z jakimiś brakującymi. Ja tego nie ogarniam. Biorę dalej Accofil co 2 dni 1/3 dawki. Bardzo nie lubię tych zastrzyków, igła beznadziejna, zle mi się odmierza te 1/3, ale jak trzeba, to trzeba. Czekam teraz na usg, to się dowiem, czy kłuć się dalej. Samopoczucie... jeden wielki stres.

Masakra dziewczyny, jest zawiedziony ale bardziej zła, doktorek byl taki pozytywny a mi od razu ta niska beta w 6dpt nie pasowała.. zastanawia mnie czy może nie udało się wystarczająco zbić NK przez ponad miesiąc? Ale miałam dwa wlewy z Intralipidu więc powinno... może coś jeszcze zbadać? Accofil bierzecie na KIRy? Tego akurat nigdy nie badalam więc może sprobowac to?cos jeszcze powinnam zbadać myślicie?

Mam AA z jakimiś brakującymi. Ja tego nie ogarniam. Biorę dalej Accofil co 2 dni 1/3 dawki. Bardzo nie lubię tych zastrzyków, igła beznadziejna, zle mi się odmierza te 1/3, ale jak trzeba, to trzeba. Czekam teraz na usg, to się dowiem, czy kłuć się dalej. Samopoczucie... jeden wielki stres.
Stresik to już bedzie pewnie do końca ciąży i chyba trzeba sie z nim zaprzyjaźnić[emoji6]
Cieszę się ze Ci sie udało i trzymam kciki żeby i dalej wszystko szło dobrze...
Ja to sobie rozdzielam na 3 części do insulinowek i powolutku ale calkiem dobrze mi to poszło...

Masakra dziewczyny, jest zawiedziony ale bardziej zła, doktorek byl taki pozytywny a mi od razu ta niska beta w 6dpt nie pasowała.. zastanawia mnie czy może nie udało się wystarczająco zbić NK przez ponad miesiąc? Ale miałam dwa wlewy z Intralipidu więc powinno... może coś jeszcze zbadać? Accofil bierzecie na KIRy? Tego akurat nigdy nie badalam więc może sprobowac to?cos jeszcze powinnam zbadać myślicie?
A Ty leczysz sie u immunologa czy w klinice zlecili steryd i intralipid na NK. Wiem że @sandra777.12 miała wysokie NK i jej ladnie spadły tylko nie pamietam po jakim czasie... Tylko ona miala badanie z krwi a Ty chyba NK maciczne?
Na innym forum jest dziewczyna której po intralipidzie NK rosły i okazalo się ze ma chyba nietolerancje na soje...
Tak accofil jest na kiry. Jest bardzo duzo badań immuno ktore mają wplyw na niepowodzenia: cytokiny, kiry, allo mlr, rozne przeciwciala, ANA itp wiec chyba lepiej najpierw zacząć od wizyty u immunologa...
Trzymaj się kochana.

reklama
Dzień dobry.
Podziwiam was dziewczyny ile wy się kłujecie. A ja fujara nie umiem sobie zastrzyku z gonalu zrobić. Dzisiaj lubego biedak budziłam.

Do góry