reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest beta! 10.1 więc ledwo dwucyfrowa czyli ciąża jest ale nie wiadomo jak to się dalej potoczy.... przy synku w tym samym dniu miałam 9 a się udało choć przyrosty były na początku słabe..
Który to dzień po transferze? Ja 7 dpt miałam bete ok. 16 a 9 dnia 24. Mimo to wszystko się udało i. córeczka jest na świecie.

Który to dzień po transferze? Ja 7 dpt miałam bete ok. 16 a 9 dnia 24. Mimo to wszystko się udało i. córeczka jest na świecie.
6dpt blastki 3BA .. Criotransfer. dzwonil lekarz I mowil ze wynik ok bo 3dpt bylo zero a przy crio zarodki implantuja sie z opoznieniem. ja ponad 6 lat temu tego same dpt switch dwoch blastek mialam... 9 I sie udalo! moj syn jest zywym dowodem ze dwucyfrowa beta tego dnia to nie 100% regula

A wlasnie co do kłucia i bólu .... czy po transferze jeśli sie czuje takie objawy to lepiej wziac nospe zeby rozkurczyc czy jesli ból jest do zniesienia to nie brac? Chodzi mi o to czy skurcz jakos negatywnie moze wpływać na zarodek ?

@Aariciaa Trzymamy mocne kciuki za same dobre wyniki i betę do nieba ✊✊✊✊✊✊

@Nataliaa93 Trzymamy mocne kciuki za same dobre wieści ✊✊✊✊
Siedzę i ryczę. 6dpt beta 35.4. Lekarz mówi, że bardzo dobrze i na 100% nie są to już pozostałości po Pregnylu (miałam pół ampułki). Jest nadzieja :) Martwi mnie tylko spadek progesteronu do 11.41, ale rano przed badaniem nie brałam i doktorek twierdzi, że to moja minimalna wartość. Mam brać Lutinusa jak wcześniej 3x2 i Luteinę pod jęzor 3x4.

Siedzę i ryczę. 6dpt beta 35.4. Lekarz mówi, że bardzo dobrze i na 100% nie są to już pozostałości po Pregnylu (miałam pół ampułki). Jest nadzieja :) Martwi mnie tylko spadek progesteronu do 11.41, ale rano przed badaniem nie brałam i doktorek twierdzi, że to moja minimalna wartość. Mam brać Lutinusa jak wcześniej 3x2 i Luteinę pod jęzor 3x4.
Super beta! Moja tylko 10.1 ale mialam crio.. ty mialas 2 blastki po punkcji czy tez crio?

@Aariciaa super wieści! Teraz tylko czekamy na przyrosty, trzymam kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry