reklama
nadzieja xxx
Fanka BB :)
Kobietki mam pytanko mozna sie opalać i chodzić na solarium podczas stymulacji?
Basik12
Zaangażowana w BB
Mam dziś lekko różowe resztki lutinusa na wkladce... 6dpt blastki.. Za późno na implantacje A za wcześnie na @ .... Za 3 godz wyniki ale na 99% znów się nie udało. Powinnam dac sobie spokój z IVF, bo niszczy psychikę
Trzeba poczekać na wyniki daj znać co i jak ale 6 dniu robisz betę ? Ja dzis 11 dpt ale od wczoraj @, dzis jadę do lekarza bo nienpowinnam przy lekach dostać .
G
gość_AL19
Gość
Kobietki mam pytanko mozna sie opalać i chodzić na solarium podczas stymulacji?
Mogą wyjść plamy na skórze
nadzieja xxx
Ale nie ma to wpływu na stymulacje ? Może lepiej nie ryzykować?Mogą wyjść plamy na skórze
Basik12
Zaangażowana w BB
Tak w 6dpt blastki musi być już beta przy udanym ET, jeśli nie ma to jest tylko 5% szans że się udalo.. u mnie za szybko na @ tym bardziej przy takiej ilości progesteronu...
To czekamy na wyniki , ale trzeba być dobrej mysliTak w 6dpt blastki musi być już beta przy udanym ET, jeśli nie ma to jest tylko 5% szans że się udalo.. u mnie za szybko na @ tym bardziej przy takiej ilości progesteronu...
Gość gość ANNA
A wlasnie co do kłucia i bólu .... czy po transferze jeśli sie czuje takie objawy to lepiej wziac nospe zeby rozkurczyc czy jesli ból jest do zniesienia to nie brac? Chodzi mi o to czy skurcz jakos negatywnie moze wpływać na zarodek ?Biorę tylko nospe.
G
gość_AL19
Gość
Raczej nie ma. Ja na czas stymulacji odpuscilam z solariumAle nie ma to wpływu na stymulacje ? Może lepiej nie ryzykować?
Pewnie bierzesz zastrzyki a skóra itak jest podrazniona wtym miejscu
reklama
nadzieja xxx
To też odpuszczęRaczej nie ma. Ja na czas stymulacji odpuscilam z solarium
Pójdę na chwile do basenu w ogródku [emoji4]
Podziel się: