A te plamienia miałaś jakiego koloru?Panadorka, maz tak przezyl poronienie ze na nic sie nie chcial zgodzic wiec czekam chociaz do czasu tego magicznego 9 tyg, a po schodach mam nie lazic bo w poprzedniej straconej ciazy plamilam wiec zeby teraz nie wywolywac wilka z lasu
reklama
@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
Witam wszystkie betujące, transferujące, stymulujące i te które czekają na swój czas i te które działają zza krzaków Miłego dnia dziewczyny!! Proszę dalej o mocne my dzisiaj 5 dpt , żadnych objawów......
Podziwiam Cię! I bardzo mocno trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze to chodzenie po schodach czy gdziekolwiek nie stanowi aż takiego zagrożenia, bo ja jestem typem wędrownika. Myślisz już o wizycie u lekarza?Panadorka, maz tak przezyl poronienie ze na nic sie nie chcial zgodzic wiec czekam chociaz do czasu tego magicznego 9 tyg, a po schodach mam nie lazic bo w poprzedniej straconej ciazy plamilam wiec zeby teraz nie wywolywac wilka z lasu
atena100
wizyte mam 26.08 a usg 3.09 zobaczymy jak to bedzie , co do plamien to wtedy pojawily sie 3 dni po pozytywnej beta hcg i tylko podczas wizyty w toalecie (slad na papierze - swieza krew z duza iloscia sluzu, jak dzem truskawkowy) i dostalam luteine potem sie zmienily na kolor kawy z mlekiem glownie widoczne przy podawaniu luteinyPodziwiam Cię! I bardzo mocno trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze to chodzenie po schodach czy gdziekolwiek nie stanowi aż takiego zagrożenia, bo ja jestem typem wędrownika. Myślisz już o wizycie u lekarza?
P.S. Za m-c mialam termin straconej ciazy
Liliana87
Tak, wysoka i szczupła. Waga poleciala jak zaczelam stosowac leki na IO i dietę. Ale jak siedze to mam faldke za ktorą mogę złapać tylko naleze do gruboskornych.Z tymi przeciwzakrzepowymi juz tak jest trzeba to przeżyć
Pewnie jesteś szczupła?
Liliana87
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Witam wszystkie betujące, transferujące, stymulujące i te które czekają na swój czas i te które działają zza krzaków Miłego dnia dziewczyny!! Proszę dalej o mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] my dzisiaj 5 dpt , żadnych objawów......
Bardzo to smutne...a lekarz mówil od czego te plamienia były?wizyte mam 26.08 a usg 3.09 zobaczymy jak to bedzie , co do plamien to wtedy pojawily sie 3 dni po pozytywnej beta hcg i tylko podczas wizyty w toalecie (slad na papierze - swieza krew z duza iloscia sluzu, jak dzem truskawkowy) i dostalam luteine potem sie zmienily na kolor kawy z mlekiem glownie widoczne przy podawaniu luteiny
P.S. Za m-c mialam termin straconej ciazy
loreleielia
Aktywna w BB
Będzie dobrze! Musi być! Teraz tylko spokój i cierpliwość!czesc kochane, boje sie zapeszyc ale przyszly wyniki betaHCG, w pon 40,7 a dzis 127. Czekam z nadzieja ze teraz bedzie dobrze
Nie puszczamy kciukasów! Czasem brak objawów to dobry objawWitam wszystkie betujące, transferujące, stymulujące i te które czekają na swój czas i te które działają zza krzaków Miłego dnia dziewczyny!! Proszę dalej o mocne my dzisiaj 5 dpt , żadnych objawów......
atena100
U mnie lekarz nic nie powiedzial, nawet do konca nie wiem dlaczego serduszko przestalo bic, oczywiscie lekarze wszystko zwalili na moj wiek, ale przeciez kobitki duzo strasze ode mnie rodza zdrowe dzieci. Nie moglam zrobic badan bo nie mialalm materialu, wszystko istotne zostalo wyrzucone w trakcie poronienia
reklama
Bardzo mi przykro,zaczyna mi się 9 tydz,i sie bardzo martwię,bo mam takie plamienia.U mnie lekarz nic nie powiedzial, nawet do konca nie wiem dlaczego serduszko przestalo bic, oczywiscie lekarze wszystko zwalili na moj wiek, ale przeciez kobitki duzo strasze ode mnie rodza zdrowe dzieci. Nie moglam zrobic badan bo nie mialalm materialu, wszystko istotne zostalo wyrzucone w trakcie poronienia
Podziel się: